El projecte Arspect guanya el concurs d’idees innovadores START UP LAB UAB

Autodenominat “el buscador de l’art”, és una app perquè artistes i galeries d’art publicitin les seves obres. Els projectes Transfer It Easy i Solebolt han assolit el segon i tercer premi. El concurs està organitzat pel Programa UAB-Emprèn i l’Escola d’Enginyeria i va cloure el passat 27 d'abril a la #MEMEnginy.

28/04/2017

La segona edició de START UP LAB UAB va celebrar el passat 27 d'abril la presentació dels projectes finalistes i el lliurament de premis en el marc de la #MEMEnginy, la trobada anual de l’Escola d’Enginyeria. El projecte guanyador, premiat amb 1.500 euros, està impulsat per dos estudiants de l’Autònoma: Josep Arguimbau, estudiant de Dret, i Agustín Silveira, estudiant d’Enginyeria informàtica i Telecomunicacions.

Arspect s’autodenomina “el buscador de l’art” i és una aplicació per a telèfon intel·ligent i tauleta que funciona com a plataforma publicitària per a artistes i galeries d’art. Segons Arguimbau, “hi ha artistes novells que mostren les seves obres a Instagram sense generar cap rendiment econòmic; l’objectiu és que, publicant-les a Arspect, en puguin generar”.

Per altra banda, el jurat ha atorgat el segon premi de 1.000 euros a Transfer It Easy, projecte ideat per Alexander Nieves i Carlos Mesa, estudiants d’Enginyeria informàtica de la UAB. Es tracta d’una app per emplenar automàticament formularis web mitjançant la lectura de codis QR i que pretén fer-se lloc al mercat del comerç electrònic.

Finalment, el tercer premi, de 500 euros, ha recaigut en Solebolt, un projecte innovador de Marcel Buen i Gabriel Comerón, estudiants de de Física+Química de la UAB. Proposen una plantilla/hardware per a les sabates que aprofita l’energia generada al caminar per carregar la bateria dels telèfons mòbils.

Entrada a YUZZ 2018 i mentoratge de UAB-Emprèn

A banda del suport econòmic, els tres projectes guanyadors gaudiran d’entrada directa al Programa YUZZ 2018, en el centre YUZZ Cerdanyola de l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès, i assessorament, formació i espai al Programa UAB-Emprèn.

 

Notícies relacionades

Dani Jiménez, cofundador de Waynabox, comparteix la seva experiència emprenedora

Graduat en Enginyeria Informàtica a la UAB, Dani Jiménez impartirà un taller el proper 22 de març, dijous, a les 13.00 a l'espai UAB-Emprèn, a la plaça Cívica, sobre la seva experiència d'emprenedor creant Waynabox, empresa que ha cofundat, que ha estat distingida com la Millor Startup de Turisme, i que ja compta amb més de 60.000 clients i un equip de més de 30 persones. Llegir més

Totes les notícies