Comencen les International Welcome Days (IWD)

International Welcome Days

Les International Welcome Days (IWD) d’acollida per als estudiants internacionals que arriben durant el segon semestre van començar ahir i han estat tot un èxit. 

13/02/2018

Les International Welcome Days (IWD) d’acollida per als estudiants internacionals que arriben durant el segon semestre van donar el tret de sortida ahir, 12 de febrer, i finalitzaran el proper dissabte 17 de febrer. L’objectiu d’aquestes jornades és que els nous estudiants es puguin familiaritzar amb el campus, els serveis i els col·lectius de la UAB, i que també puguin conèixer a d’altres alumnes, tant locals com internacionals. El primer dia hi van assistir més de 300 alumnes internacionals, uns 15 col·lectius i  tres serveis de la universitat.
 
Les jornades van començar a les 12h a la Plaça Cívica, on els mentors de la UAB es van reunir amb els seus estudiants internacionals. Un cop junts van poder gaudir de la fira de col·lectius i serveis de la UAB. La fira va permetre que els nouvinguts poguessin entrar en contacte amb els col·lectius i serveis que poden trobar a la universitat. A les paradetes, els estudiants van rebre informació i van poder tastar menjar, tot i que també van presenciar una petita exhibició de ball per part del Korean Club i de castellers amb els Ganàpies. 
 
A la 13h, els alumnes van assistir a una xerrada de benvinguda a la Sala de Cinema. La presentació va estar a càrrec d’en Màrius Martínez, vicerector de Relacions Internacionals, Sara Moreno, vicerectora d’Alumnat i Ocupabilitat, i Fiona Kelso, professora i personal tècnic del Servei de Llengües. Durant la xerrada, Kelso va encoratjar als estudiants a aprendre català i Moreno els va proporcionar informació sobre mecanismes amb els que compta la universitat com el Protocol d’actuació contra l’assetjament sexual i l’assetjament per raó de sexe. 
 
Durant els pròxims dies, els nouvinguts podran assistir a tallers i xerrades, i participar en diverses activitats. Entre d’altres, dimecres podran assistir a la inauguració de les Activitats del Tàndem del segon semestre i dijous a un dinar internacional que tindrà lloc davant del Centre de Recursos per a Col·lectius. Com a cloenda de les jornades, dissabte es realitzarà una passejada per Barcelona que finalitzarà amb un pícnic a la Ciutadella. 
 
En aquest enllaç podreu trobar el programa d’activitats de les IWD i les fotografies de les jornades al flickr de Dinamització Comunitària!

 

Notícies relacionades

Totes les notícies