Tàndem

Tàndem

El programa Tàndem ofereix l'oportunitat de practicar diferents idiomes i conèixer altres cultures i maneres de fer. És una forma útil de practicar idiomes i, alhora, dóna l‘oportunitat d'ajudar altres persones a practicar la llengua que vulguin millorar o aprendre.

A més, es porten a terme altres activitats relacionades amb la pràctica de llengües, com ara grups de conversa o la projecció de pel·lícules en versió original subtitulades en la mateixa llengua (en aquesta activitat comptem amb la col·laboració de professorat del Servei de Llengües).

Les activitats del programa Tàndem

Les activitats del programa Tàndem tornaran a realitzar-se a partir del dimecres 8 de febrer del 2017.

Es tracta d'un espai on es realitzaran activitats per a compartir converses en qualsevol llengua amb altres companys, amb l'objectiu de millorar a través de la pràctica. A més, una de les finalitats d'aquesta dinàmica és oferir un espai confortable per a tothom on es creïn oportunitats de participació per igual. No sigueu tímids i aprofiteu aquesta gran oportunitat per a conèixer gent d'altres països i aprendre la seva llengua! 

Al segon semestre del curs 2016/2017, seguirem amb els 3 espais de trobada per a practicar llengües en grup, en els quals es realitzaran activitats per tal que practiqueu llengües, trobeu una parella lingüística i conegueu altres estudiants de la UAB. Els horaris són els següents:

-          El dimecres de 15 h a 17 h. Ens trobarem a la Sala d'Actes de l'Àgora (al costat del Cinema de la UAB)
-          El dijous de 13 h a 14 h. Aula 104. Facultat de Traducció i d’Interpretació.
-          El dijous de 15 h a 16 h. Seminari 4b (Mòdul IV). Facultat de Ciències de l’Educació.

Podeu venir a les trobades que vulgueu. En funció de la gent que vingui s’organitzaran diferents grups de llengües. Per a rebre més informació sobre les activitats del programa Tàndem, ens podeu escriure a: info.participacio@uab.cat.

Una altra activitat que es portarà a terme aquest semestre és “Iniciació a la interpretació teatral en anglès”, una introducció a la interpretació teatral d’una manera fàcil i divertida on les classes, el treball d'interpretació, els textos i altres materials del curs es desenvoluparan en llengua anglesa.

És una activitat que es porta a terme conjuntament amb Cultura en Viu. Aquí en trobareu més informació i el formulari d'inscripció.
Per a inscriure-us al programa Tàndem i trobar parella lingüística, heu d'entrar al web del Tàndem i omplir el vostre perfil. Amb el NIU d'estudiant de la UAB tindreu accés a tots els continguts del web.

El programa Tàndem és un projecte compartit pel Servei de Llengüesde la UAB i la Unitat de Dinamització Comunitària.