Tàndem

Tàndem


El Tàndem ofereix l'oportunitat de practicar diferents idiomes i conèixer altres cultures i maneres de fer. És una forma útil de practicar idiomes i alhora  dóna la oportunitat d'ajudar altres persones a practicar la llengua que vulguin millorar o aprendre.


A més, es porten a terme altres activitats relacionades amb la pràctica de llengües, com grups de conversa o pel·lícules en versió original subtitulades en la mateixa llengua (en aquesta activitat comptem amb la col·laboració de professorat del Servei de Llengües).

Les activitats del Tàndem

Les activitats del Tàndem tornaran a realitzar-se a partir del dimecres 8 de Febrer de 2017.

Es tracta d'un espai on es realitzaran activitats per compartir converses en qualsevol llengua amb altres companys, amb l'objectiu de millorar a través de la pràctica. A més, una de les finalitats d'aquesta dinàmica és oferir un espai confortable per a tothom on es creïn oportunitats de participació per igual. No siguis tímid i aprofita aquesta gran oportunitat per conèixer gent d'altres països i aprendre la seva llengua. 

Al segon semestre del curs 2016/2017 seguirem amb els 3 espais de trobada per practicar llengües en grup, en els que es realitzaran activitats per tal que practiqueu llengües, trobeu una parella lingüística i conegueu altres estudiants de la UAB. Els horaris són els següents:

-          Dimecres de 15h a 17h. Ens trobarem a la Sala d'Actes de l'Àgora (al costat del Cinema de la UAB)
-          Dijous de 13h a 14h. Aula 104. Facultat de Traducció i Interpretació.
-          Dijous de 15h a 16h. Seminari 4b (Mòdul IV). Facultat de Ciències de l’Educació.

Podeu venir a les trobades que vulgueu, en funció de la gent que vingui s’organitzaran els diferents grups de llengües. Per rebre més informació sobre les activitats del Tàndem, ens podeu escriure a info.participacio@uab.cat.
Per inscriure't al Tàndem i trobar parella lingüística has d'entrar al web del Tàndem i omplir el teu perfil. Amb el NIU d'estudiant de la UAB tindràs accés a tots els continguts del web.

El Tàndem és un projecte compartit pel Servei de Llengües de la UAB i la Unitat Dinamització Comunitària de la UAB.