Ja es pot sol·licitar l’acreditació per poder demanar beca el curs vinent

EstudiantsCarpetaUAB

L’AGAUR ha obert la convocatòria per sol·licitar l’acreditació de caràcter econòmic, necessària per formalitzar la matrícula com a becari o becària condicional el curs 2017-2018. La convocatòria estarà oberta del 16 de juny al 16 d’octubre.

19/06/2017

L'objecte d'aquest procediment consisteix a obtenir una acreditació de caràcter econòmic a l'efecte exclusiu de formalitzar la matrícula sense el pagament previ dels preus públics dels serveis acadèmics.
 
L'alumnat que vulgui sol·licitar la beca de caràcter general del Ministeri d'Educació, Cultura i Esport el curs acadèmic 2017-2018 caldrà que obtingui aquesta acreditació.
 
Aquest tràmit no inclou la sol·licitud de la beca Equitat, que aquest curs 2017-2018 tindrà un procediment separat del de l’acreditació. La sol·licitud de la beca Equitat caldrà formalitzar-la quan s’obri la convocatòria al web de l’AGAUR.
 
Els estudiants que disposin d'una credencial de becari de la convocatòria general del curs 2016-2017 no han de sol·licitar aquesta acreditació.
 
Cal tenir en compte que aquesta acreditació no substitueix el procediment de sol·licitud de la beca de caràcter general del Ministeri d’Educació. Per tant, és imprescindible que, a banda de l’acreditació, l’estudiant sol·liciti la beca.
 
L’acreditació es pot sol·licitar en aquest enllaç.

 

Notícies relacionades

Pregraus Duals UAB Barcelona

La UAB i la Diputació de Barcelona posen en marxa el primer Pregrau Dual

Els pregraus duals són una nova oferta formativa professionalitzadora: una titulació pròpia d'1 any amb pràctiques en empreses i institucions col·laboradores i amb pagaments mensuals en concepte d'ajut als estudis. El primer pregrau dual, Especialista en Sistemes d’Informació a les administracions locals, obre admissió a partir de setembre de 2018. Llegir més

Totes les notícies