Nous cursos d’anglès i francès: consulta les novetats del segon semestre

Imatge oferta segon semestre 2020 2021

Consulta les novetats del Servei de Llengües per a aquest segon semestre: cursos nous d’anglès i francès i altres informacions.

18/12/2020

Aquest febrer tens la possibilitat d’incorporar-te als cursos anuals de 104 hores d’alemany dels nivells A1 i A2, i als d’anglès dels nivells B1 al C1.2. En el cas de l’anglès això et permetrà escollir entre un ventall més ampli de dies i hores. Consulta l’apartat Nivells, dates i horaris d’alemany i anglès.

El Servei de Llengües ofereix, per al segon semestre del curs 2020-2021, noves formacions en anglès i francès:

  • a més dels cursos per preparar els nivells B1 i B2 d’anglès, hem dissenyat un altre curs per preparar el nivell C1, Prepare for C1. Es tracta de cursos flexibles de 20 hores de classe i 30 hores de feina autònoma que preparen els estudiants per certificar el nivell de llengua.
  • Academic English és una formació nova que t’ajudarà a desenvolupar habilitats per comprendre i comunicar informació acadèmica. El curs és de 20 hores de classe i 30 hores de feina autònoma.
  • Manteniment Oral és un curs de conversa virtual en francès de 20 hores per a persones que no poden fer un curs regular però que volen mantenir el nivell.     

Aquest segon semestre oferim la segona edició del curs per iniciar-se en la llengua alemanya. I, a més a més, tenim l’oferta de sempre:

ATENCIÓ: durant el segon semestre els cursos es faran de manera virtual mitjançant videoconferència. El Servei de Llengües pot retornar a les classes presencials previstes quan la UAB decideixi tornar a aquesta modalitat.

Beques per estudiar al Servei de Llengües: la UAB obre una convocatòria de beques per a fer un curs d'idioma durant el segon semestre. Termini de presentació de sol·licitudes obert fins al 18 de gener. 

Per fer una prova de nivell o per a matricular-se cal que reserveu una cita prèvia al web del Servei de Llengües.

 

Notícies relacionades

Imatge bones vacances

Bones vacances de Semana Santa!

El Servei de Llengües tanquem per vacances de Setmana Santa entre el 29 de març i el 5 d'abril. Us desitgem un bona Pasqua!

Totes les notícies