Sala de premsa

Voluntariat de la FAS tancarà el curs en una sessió online

Cloenda FAS

El 10 de juny es durà a terme un acte de cloenda online per tancar amb els voluntaris i voluntàries de la FAS el curs. Comptarà amb intervencions d’algunes de les persones protagonistes dels programes i es faran dinàmiques participatives que permetrà fer un balanç del curs.

21/05/2020

La FAS organitza el 10 de juny de 12 a 13h un acte de cloenda del voluntariat del curs 2019-2020. La trobada es desenvoluparà a través de la plataforma Zoom i es preveu que tingui un format molt participatiu perquè totes les persones vinculades als programes de voluntariat puguin expressar la seva experiència.

La programació de la jornada és la següent: s’iniciarà amb una primera benvinguda per part de les responsables de la FAS per després passar a escoltar a algunes de les persones protagonistes dels programes de voluntariat. La seva veu ens permetrà conèixer a la resta d’assistents quina ha estat la seva vivència participant en una activitat voluntària. A continuació, es faran dinàmiques a través d’aplicacions participatives i que permetran fer un balanç del curs àgil i visual. I per concloure la sessió, s’està preparat una sorpresa que ens emocionarà.

Voluntaris i voluntàries, us animem a assistir a l’acte! Només cal omplir el formulari d’inscripció. 

Si voleu més informació de la jornada, podeu escriure a fas.voluntariat@uab.cat