Sala de premsa

Resolem els vostres dubtes de salut amb el Xiringu

Xiringu 8M

Els propers  23, 25, 30 de març i 1 d’abril el grup d’agents de salut de la FAS muntaran El Xiringu a diferents facultats de la Universitat Autònoma de Barcelona. Les voluntàries resoldran els dubtes que tingueu respecte a temes de salut relacionades amb sexe, drogues o malalties de transmissió sexual

10/03/2020

ACTUALITZACIÓ 13/03/20: Totes les activitats programades del xiringu queden suspeses fins noves actualitzacions

El Xiringu de la FAS torna a les facultats del campus UAB durant les pròximes setmanes. En concret, el dia 23 de març hi haurà un stand a la Facultat de Ciències de l’Educació, el 25 a la Facultat de Psicologia, el 30 a la Facultat de Veterinària i finalment, el 1 d’abril al Servei d’Activitat Física (SAF). El Xiringu portarà material informatiu i preventiu, així com jocs i dinàmiques.

Preguntes que acostumen a ser tabú en la societat o que poden semblar incomodes com: “Com es posa el preservatiu intern? Puc fumar porros si he pres keta? Què significa cis-gènere? On puc anar si crec que estic embarassada?”, quedaran resoltes per les voluntàries.    

El Xiringu és un projecte del programa de salut de la FAS i es tracta d’un punt itinerant d’assessorament, informació i discussió  en temes de salut dirigit a tot l’alumnat del campus. En els dies que es celebra, es distribueixen gratuïtament materials informatius sobre drogues, infeccions i malalties de transmissió sexual, així com materials preventius com ara preservatius masculins i femenins.

Si teniu algun dubte sobre el Xiringu o el desenvolupament de les jornades podeu contactar amb fas.salut@uab.cat