Sala de premsa

La Festa Major que ens cuida

Festa Major UAB 2020

La FAS com cada any participarà a la Festa Major de la UAB amb activitats participatives, informatives, concursos, … Seran propostes online per a la reflexió i la cura amb un format amè i interactiu.

30/10/2020

La Festa Major de la UAB es celebrarà el proper dijous 5 de novembre i tindrà un format adaptat a la situació actual ja que totes les activitats están pensades per gaudir-la des de casa. Amb el lema Cuidem-nos es posa en el centre la cura de les nostres pràctiques i accions i la necessitem que tenim els uns als altres.

InfoSalut

Des del programa de Salut de la Fundació Autònoma Solidària s'acompanyaran totes les persones participants a la FM amb els dubtes sobre sexualitats o drogues. A les 14h i fins les 21h es compartiran continguts i curiositats al canal de TelegramTambé s’han posat en aquest espai compartit tot de materials d’El Xiringu. S’hi troben flyers, infografies, etc sobre el consum de substàncies i sobre pràctiques sexuals saludables. A més, de 17 a 21h s'obrirà el Punt InfoSalut (via zoom) on es proposaran jocs d’aquestes temàtiques connecteu-vos al Punt InfoSalut!

Medi ambient  i covid-19

El programa de voluntariat de medi ambient de la FAS ha habilitat un paddlet amb el títol “Hàbits, medi ambient & Covid-19” que convida a compartir els canvis d'hàbits que la situació d'aquest 2020 ha condicionat i els efectes que aquests estan tenint en el medi ambient. L’accés estarà obert durant tot el dia 5.

Des-etiqueta’m

El programa socioeducatiu CROMA té preparada una activitat que es farà per la xarxa social Instagram de la FAS i que pretén reflexionar i sensibilitzar sobre les etiquetes i prejudicis que sovint s’assignen a infants i joves en el sistema educatiu.

Hi ha racisme a la UAB?

A través de diferents stories a l’Instagram de la FAS es convida a reflexionar sobre el racisme i el privilegi blanc a la UAB.  Les persones participants entraran a un sorteig de tres lots de productes de la marca Top Manta, la samarreta de la Festa Major i de la FAS.

 

Aquesta notícia s'emmarca dins dels següents ODS

  • Salut i benestar