Sala de premsa

Formacions per a tot el voluntariat de la FAS

Nostrum, trobada de voluntaris i becaris de la FAS

Dos cops l’any, la FAS organitza una jornada formativa, el Nostrum, per els becaris/àries i pel voluntariat, fora del Campus UAB. A diferència d’altres anys, i seguint la linea d’aquest curs, la formació del voluntariat de la FAS es transforma i enguany es farà de forma virtual en diferents sessions temàtiques. 
 

19/11/2020

El Nostrum aquest curs pren un nou format però té el mateix esperit de sempre: trobar-nos, compartir i aprendre.
 
Hi ha programades tres sessions que de manera molt dinàmica i propera aportaran reflexions i coneixements pràctics tant per al voluntariat com per a la vida personal:
 
Dijous 26/11/2020 (de 16 a 18h): "Va de vida: Quan la vida va de preguntes, de motxilles que pesen i d’històries amb rostres concrets" (a càrrec de l'Eduard Sala, de Càritas -Barcelona) 
Dijous 03/12/2020 (de 16 a 18h): Assertivitat i escolta activa (a càrrec de la Raquel Ballesteros- Psicologia integrativa i coaching vital)
Dijous 17/12/2020 (de 16 a 18h): "De-generar-nos: Rols de gènere, feminitat, masculinitat i dissidències (SEXUS)." (a càrrec de la Fundació ABD).

Les sessions es faran per a la plataforma Zoom. Tot l’equip de la FAS actual s’hi pot inscriure. Si ho desitja a una, dues o a les tres però cal emplenar el formulari d’inscripció.