Sala de premsa

El voluntariat de la FAS es trobarà per formar-se en crisi ecosocial

Imatge Nostrum

El Nostrum, la trobada formativa per al voluntariat de la FAS, i per l’equip d’estudiants amb beca, se celebrarà el 18 de març i a través de diferents tallers es reflexionarà entorn a la crisi ecosocial. La jornada acabarà amb un dinar col·lectiu.

07/03/2023

Com cada any, la Fundació Autònoma Solidària organitza el Nostrum, una formació lúdica per a totes les persones que formen part dels programes de voluntariat de la FAS. A més, és un espai d’intercanvi i de coneixença entre totes les persones participants. Enguany, en finalitzar els tallers i per crear germanor es farà un dinar col·lectiu.

La temàtica transversal d’aquesta edició és la crisi ecosocial, i específicament es treballarà en 2 tallers formatius simultanis:

  • “De l'emergència ecològica al bon viure", un taller proposat per  Ecologistes en Acció i que girarà al voltant de temes com l'ecoansietat, la crisi global, la transició ecosocial i el decreixement.
  • “Crisi energètica: drets humans a les fosques”, dinamitzat per Enginyeria Sense Fronteres (ESF), per donar a conèixer com el model energètic dels països del Nord, condiciona el desenvolupament dels països del Sud, que precisament tenen una major riquesa energètica.

El Nostrum es celebrarà el proper dissabte 18 de març, de 10h a 14h, a l’Hotel d’entitats (Campus UAB) i cal registrar-se prèviament al formulari d’inscripció.