MÓster oficial en Egiptologia

És la primera i única titulació universitària oficial en Egiptologia de Catalunya, Espanya i tot el món de parla hispana

 • MÓster Oficial UAB
 • CrŔdits: 120 ECTS
 • Inici de curs 17/09/2020
 • Inici de la preinscripciˇ 11/01/2021
  Veure el calendari
 • Places: 25 places
 • Preu: 46,11€ per crèdit (estudiants UE o residents). Curs 2020-2021.
  75€ per crèdit (estudiants no UE no residents). Curs 2020-2021.

 • Idioma: CastellÓ (100%)
 • Modalitat: Presencial

 • Centre docent: Facultat de Filosofia i Lletres
Promo MÓster Egiptologia 2019

Aquest màster és biennal. La preinscripció pel curs 2021-22 ja està oberta.

Vols formar-te com a egiptòleg? T’agradaria dedicar la teva vida a l’estudi de l’antic Egipte, al treball de camp en el país del Nil o a alguna altra activitat professional relacionada amb l’antiga civilització dels faraons?

La finalitat del màster universitari en Egiptologia de la UAB és formar egiptòlegs professionals, és a dir, proporcionar als estudiants els continguts, les competències i les eines que després els permetin treballar com a egiptòlegs, tant en l’àmbit acadèmic i de la investigació (fent un doctorat i incorporant-se en projectes de recerca), com en l’àmbit arqueològic (treball de camp a Egipte) o en altres activitats professionals (museus, turisme cultural, món editorial, gestió del patrimoni, divulgació...).

El màster consta de 120 crèdits, distribuïts en onze mòduls que s’imparteixen en dos anys acadèmics. Cinc d’aquests mòduls són filològics, cinc són de continguts històrics i culturals i l’onzè és el treball de fi de màster. La titulació es pot cursar tant en modalitat presencial com virtual i dona accés a un ampli programa de mobilitat (museus i centres acadèmics d’arreu del món i missions a Egipte). La llengua en què s’imparteixen les classes és l’espanyol.

Sortides professionals

El màster en Egiptologia capacita per a exercir activitats professionals diverses, com la docència (universitària, en institucions privades...), la recerca egiptològica, el treball sobre el terreny (missions a Egipte), l'activitat editorial (traducció o edició d'obres egiptològiques), el turisme cultural (viatges especialitzats), la museística i conservació del patrimoni egiptològic o la gestió cultural en l'àmbit egiptològic.

Testimonis

PrÓctiques

Universitat coordinadora:

Universitat Aut˛noma de Barcelona

Qualitat

Segell d'AQU Catalunya del MÓster Oficial - Egiptologia Accedir a l'apartat de El mÓster en xifres