Màster Oficial - Direcció i Organització de Turisme d'Esdeveniments

Presentació

Máster Oficial en Dirección y Organización de Turismo de Eventos

El màster en Direcció i Organització de Turisme d'Esdeveniments (màster oficial) forma els professionals qualificats del sector dels esdeveniments en el seu més ampli espectre tot conjugant el rigor universitari amb l´experiència de destacats professionals d´aquest àmbit.

Objectius:

  • Proporcionar coneixements i competències específiques per poder organitzar, coordinar i dirigir tot tipus d'esdeveniments.
  • Formar professionals capaços d´impulsar la gestió de projectes així com el desenvolupament de la recerca en aquest àmbit.


Destinataris
Aquest programa va adreçat a:

  • Graduats, llicenciats i diplomats universitaris que desitgin especialitzar-se en un àmbit amb perspectives de futur excel·lents en el nostre país i a nivell internacional.
  • Empresaris, directors o responsables d'àrea que desenvolupen exclusivament o parcial la seva carrera professional organitzant esdeveniments de tot tipus, tant en el sector públic com en el privat.

Metodologia:
Les classes s'imparteixen en castellà. Els estudiants disposen, per al seu accés exclusiu, del Campus Virtual. És una plataforma docent online de la qual es pengen els materials de treball així com la informació rellevant relacionada amb el màster. D'aquesta manera es garanteix una atenció permanent per part de la coordinadora, la Dra. M. José Aguar (mariajose.aguar@uab.cat)

Sortides de camp:
Es realitzaran diferents sortides de camp i visites d'estudi a institucions de singular rellevància per a la formació dels participants.

Pràctiques en empresa:
Els estudiants hauran de fer un mínim de 350 hores de pràctiques a empreses. El màster té convenis amb les millors empreses del sector -organitzadors de congressos, hotels, esdeveniments nacionals i internacionals, centres de convencions i ens públics, entre d'altres- i les pràctiques s´adapten al perfil i interès de cadascun dels estudiants. Aquest és un dels actius més importants a l'hora de completar la seva formació. L'estada en règim de pràctiques en empreses és obligatòria per a l'obtenció del títol de màster.

Sortides professionals

Direcció, organització i coordinació d’esdeveniments en totes les seves especialitats a  l’àmbit de l’empresa, les institucions públiques o les entitats sense ànim de lucre.

Horaris

La formació s'imparteix els dilluns i els dimecres de 16.00 a 20.00 h.

Calendari acadèmic

Màster Oficial UAB

35 places
Crèdits: 60 ECTS
Inici de la preinscripció 11/01/2019
Veure el calendari
Preinscripció oberta
Preu: 115€ / crèdit, inclou taxes i assegurança escolar.
10% dte. Alumni Premium
Inici de curs 16/10/2019
Fi de curs 20/05/2020
Centre: Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera (centre adscrit)
http://www.uab.cat/turisme-direccio-hotelera/
Idioma:Castellà (70%) i Anglès (30%)

Si tens dubtes o vols més informació pots omplir el formulari següent: *Camps obligatoris

Un cop enviat el formulari, rebràs un correu de confirmació de la teva petició