Màster Universitari en Direcció i Organització de Turisme d'Esdeveniments

Formació qualificada per poder treballar professionalment en tots els àmbits del sector dels esdeveniments, amb pràctiques en empreses de prestigi en congressos, convencions i grans esdeveniments.

Pla d'estudis Màster Oficial - Direcció i Organització de Turisme d'Esdeveniments

Fira virtual de màsters, postgraus i doctorats UAB

Sessions informatives amb les direccions i coordinacions de cada programa. Del 2 al 6 d'octubre: Inscripcions obertes!

Treballs de fi de màster

L'estudiant ha de realitzar una recerca sobre un tema del seu interès relacionat amb els continguts del Màster. Cadascú/na disposarà d'un professor/a tutor/a per desenvolupar la seva tesi.

A continuació es relacionen algunes de les millors tesis presentades en els darrers anys:

  • 2019. La desigualdad en el ámbito universitario. Presencia de la mujer en los congresos universitarios. Estudio de caso. Laia Nosàs. 
  • 2017. Neurociencia cognitiva aplicada al sector de los eventos. Cuatro factores que modulan la capacidad humana de recordar un evento. Elena Monsalve.
  •  2016. La profesionalización del capital humano en el sector eventos. Caso de estudio: Barcelona. Lorena Costoya.
  • 2015. Análisis de la accesibilidad en las sedes de turismo de eventos en Barcelona. Tatiana Montes. Treball finalista Premis Red Intur a les millors tesis de Màster en Turisme 2015
  • 2014. Proposta de candidatura Europride Barcelona 2020. Anàlisi de l'entorn i de factors essencials orientats a l'èxit de participació. Cristina Álvarez.
  • 2014. Anàlisi dels elements principals per a impulsar una Fira Audiovisual Internacional lligada al Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya. Marta Garcia.