Matrícula Grau en Biologia

Matrícula de 1r curs, pas a pas

La matrícula de primer curs es fa online, sense que et calgui sortir de casa. 

Si encara no ho has fet, consulta el Pas a pas per fer la matrícula de 1r curs, on t'expliquem de manera general com funciona la matrícula online de nou accés. En aquesta pàgina, tens les informacions de matrícula que has de tenir en compte específicament en el teu grau. 

Si us plau, llegeix amb atenció tota la informació abans de fer la teva matrícula online.

Sessió informativa de matrícula

Jornada de Benvinguda als alumnes de la Facultat de Biociències

Lloc: Acte a Life Events. Connecta't des d'aquest enllaç.
Dia i Hora: Dia 3 de setembre de 2020 de les 12:00 fins les 14:00 hores

Programa de la sessió:

  • Benvinguda del Degà i Vicedegana d'Alumnat i d'Ocupabilitat
  • Presentació del procediment administratiu de la matrícula
  • Temps per preguntes

Presentació del procediment administratiu de la matrícula: Descarrega el docuement de la Sessió de Benvinguda.

És molt important que l'alumnat faci una prova d'anglès per saber el nivell que té de cara a la bona consecució dels estudis. Teniu les instruccions per poder fer el test en aquest document. Podeu connectar-vos aquí per accedir a la prova.

Dates de matrícula

Matrícula

MOLT IMPORTANT: La matrícula es realitzarà entre les 8 i les 18 h. Cada estudiant tindrà una hora concreta d'inici i final de connexió a l'automatrícula. L'hora d'inici s'ha establert en funció de la nota d'accés a la universitat: les persones amb les notes més altes tenen l'inici de la connexió abans. És molt important respectar aquest període d’automatriculació; en cas contrari, podríeu perdre la plaça assignada.

Estudiants assignats a la 1a preferència: Entre el 7 i el 9 de setembre de 2020. Podeu consultar l'hora concreta en aquest enllaç.

Matrícula reclamacions juny i i especial "Assignació definitiva" i Revisió de les PAU que entren en 1a preferència: 10 de setembre de 2020. Podeu consultar l'hora concreta en aquest enllaç.

Estudiants assignats en 2ª i altres preferències: Entre el 22 i el 23 de setembre de 2020. Podeu consultar l'hora concreta en aquest enllaç.
 
Estudiants assignats en 1a reassignació: 30 de setembre de 2020. Podeu consultar l'hora concreta en aquest enllaç. No hem rebut estudiants assignats.

Estudiants assignats en 2a reassignació: 7 d’octubre de 2020. Podeu consultar l'hora concreta en aquest enllaç (pendent de publicar).

Podreu recollir la carpeta i l'agenda de la UAB al Suport Logístic i Punt d'Informació de la Facultat, a partir de l’inici de les classes, el 28 de setembre de 2020.
 

Per a qualsevol dubte o incidència durant el període d’automatrícula, podeu contactar amb nosaltres:

Telèfon: 93 581 3712
Correu-e: ga.biociencies@uab.cat

Com procedir en cas d’incidència de connexió a l’automatrícula:

Primer: consulta en aquesta pàgina si hi ha publicat algun avís d’incidència general i amb informació sobre com procedir. Aquest serà el punt a través del qual us informarem.

Segon: en cas que no hi hagi cap avís d’incidència publicat, comunica-la de manera immediata a la Gestió Acadèmica per correu-e a ga.biociencies@uab.cat Per adreçar-te a nosaltres utilitza sempre l’adreça de correu electrònic que vas informar a preinscripció universitària.

La Gestió Acadèmica conforme rebi les incidències les analitzarà i donarà resposta en un termini màxim de 48 hores.

A partir del dia 6 de juliol es podrà sol·licitar l’Acreditació econòmica / Beca equitat al web d’AGAUR en aquest enllaç, el tràmit és necessari per a fer la matrícula com estudiant becari si no s’ha gaudit de beca el curs anterior.

Lloc

No cal desplaçar-se a la universitat. L’automatrícula es fa online des de qualsevol lloc amb connexió a internet.

Acollida d'estudiants i inici de curs

El 28 de setembre de 2020 es realitzarà la Jornada d'Acollida als estudiants de 1r curs (document actualitzat en data 21/09/2020).

Així mateix la primera setmana de setembre, de l’1 al 7 de setembre, es realitzaran les matrícules dels Cursos propedèutics que organitza la Facultat de Ciències, als quals poden assistir també els estudiants admesos a la Facultat de Biociències.

Més informació

Formulari de de matrícula: document amb la relació d’assignatures del 1r curs del grau. Un cop emplenades dels dades, marcades les assignatures que s’han matriculat i signat, ens el pots fer arribar a la Gestió Acadèmica per correu-e a documentacio.matricula.biociencies@uab.cat .Descarrega el formulari de matrícula.

Consulteu la documentació relacionada amb la matrícula que cal lliurar a la Gestió Acadèmica de la Facultat de Biociències

El lliurament per part de l'alumnat de la documentació cal realitzar-la per correu electrònic a documentacio.matricula.biociencies@uab.cat

 

Gestió Acadèmica de Biociències:

Correu electrònic: ga.biociencies@uab.cat
Telèfon: 93 581 37 12

Horari d’atenció telefònica durant el període de matrícula:

  • de dilluns a dijous: de 9 a 17 h
  • divendres: de 9 a 14 h

Horari d’atenció presencial durant el període de matrícula, mitjançant cita prèvia:
Agost: tancat de l'1 al 31 (ambdós inclosos)
Setembre: de 10 a 14 h

Pàgina Web de la Facultat: http://www.uab.es/biociencies

Informació relacionada

Informació sobre Beques i Modalitats de pagament:


Avís sobre els horaris i dates d'exàmens:

Els horaris i les dates de classe i exàmens, són provisionals. Qualsevol modificació que es pugui produir en aquests calendaris, s'haurà de consultar al web de la Facultat de Biociències http://www.uab.cat/biociencies > Horaris, aules i avaluacions o bé capturant el QR que trobareu a l'entrada de la Facultat.


Altres documents d'interès:

Autorització de tràmits administratius

Ordre SEPA domiciliació bancària

Consulta la paraula de pas

Avís Becaris 2020

Consentiment interoperabilitat

Informació important sobre la matrícula

Manifest de simultaneïtat d'estudis

Informació Modificació de Matrícula

 

Inici de les classes

Inici de les classes, 28 de setembre de 2020.

El 28 de setembre de 2020 tindran lloc les Jornades d'Acolliment de la Facultat (document actualitzat en data 21/09/2020).