Matrícula de 1r curs, pas a pas

Si encara no l'has vist, revisa el pas a pas per fer la matrícula de 1r curs

Sessió informativa de matrícula

Biologia

Benvolguda estudiants admesos al juliol: Dia 12 de juliol de 2018 a  les 9:00 fins les 10:00 a la Sala d'Actes de la Facultat de Ciències i Biociències.

Llistats de calendari i horari per la matriculació del Grau de Biologia:

Matricula 1a opció, dia 13 de juliol: 1r Assignació Grau de Biologia

Matrícula de reclamacions i assignacions definitiva, dia 18 juliol: Llistat

Matrícula segones opcions i posteriors, dia 26 de juliol:Grau Biologia Segones opcions

Matrícula reassignació del dia 4 de setembre el 6 de setembre a la Gestió Acadèmica de la Facultat: Assignació 4 de setembre (totes les titulacions)

Dates de matrícula

Matrícula

Estudiants assignats en primera opció: Del 13 al 18 de juliol de 2018. El 18 de juliol, reassignacions. Aquests dies es farà la matrícula de tots els graus. Consulteu la pàgina web i els taulells de la gestió acadèmica per tal de conèixer el vostre dia i la vostra franja horària de matrícula.
    
Estudiants assignats en 2ª i altres opcions: Del 25 al 27 de juliol de 2018. Aquests dies es farà la matrícula de tots els graus. Consulteu la pàgina web i els taulells de la gestió acadèmica per tal de conèixer el vostre dia i la vostra franja horària de matrícula.
  
Estudiants assignats en reassignació del 4 de setembre: el 6 i 7 de setembre de 2018. Aquests dies es farà la matrícula de tots els graus. Consulteu la pàgina web i els taulells de la gestió acadèmica per tal de conèixer el vostre dia i la vostra franja horària de matrícula.

 

 

Lloc

Aules de matrícula de la Facultat de Biociències.

Informació relacionada

Avís sobre els horaris i dates d'exàmens:

Els horaris i les dates de classe i exàmens, són provisionals. Qualsevol modificació que es pugui produir en aquests calendaris, s'haurà de consultar al web de la Facultat de Biociències http://www.uab.cat/biociencies o bé capturant els QR que trobareu penjats per la Facultat.

Confirmeu les dates i horaris concrets, així com les aules d'exàmens, un mes abans de la seva realització en els taulons davant de la Gestió Acadèmica de la Facultat de Biociències.

 

Inici de les classes

Dia 12 de setembre tots els cursos.