Accés Grau d'Estudis Clàssics

Taula d’accés

Aquest grau no ofereix accés per a nous estudiants de 1r curs a partir del curs 2018/2019. Si el trobes interessant, et recomanem que visitis el grau en Ciències de l'Antiguitat i el grau en Estudis d'Anglès i de Clàssiques.

 

Perfil de l’estudiant

El perfil de l'estudiant d'aquests estudis és el d'una persona amb les característiques següents:

  • Bona expressió oral i escrita.
  • Capacitat de síntesi i de comprensió.
  • Domini instrumental de les llengües que són objecte d'estudi (domini bàsic de les estructures morfològiques i sintàctiques fonamentals del grec i del llatí).
  • Capitat d'interpretació i de raonament.
  • Interès per la llengua, la literatura i la cultura en general.
  • Capacitat de relacionar fenòmens lingüístics, literaris i culturals.

Taules d’adaptacions

Amb l'extinció progressiva dels plans d'estudis de llicenciatura, els alumnes que no puguin finalitzar els estudis abans de la seva extinció, hauran de sol·licitar l'equiparació als plans d'estudis de grau. 

Per més informació sobre reconeixement i transferència de crèdits, es pot consultar aquest enllaç: 

Reconeixement i transferència de crèdits

 

Informació relacionada sobre l’accés

Consulta tota la informació relacionada amb les vies d’accés a la universitat: estudiants de batxillerat, estudiants de CFGS, majors de 25 anys, majors de 45 anys.

També trobaràs informació d’altres vies d’accés (acreditació d'experiència laboral, canvi d'estudis universitaris espanyols, canvi d’estudis universitaris estrangers), o vies d'accés per a estudiants internacionals no titulats (estudiants internacionals: batxillerat UE, estudiants internacionals: batxillerat no UE) i per alumnes titulats (reincorporacions, universitaris UE, universitaris no UE i titulats universitaris).