Màster oficial en Recerca en Art i Disseny

El Màster és pioner en el desenvolupament del camp d'estudi en què conflueixen la investigació en art i en disseny, la cultura visual i la cultura del projecte

Informació general

Fira virtual de màsters, postgraus i doctorats UAB

Sessions informatives virtuals del 17 al 21 de maig: resol els teus dubtes directament amb la coordinació del màster, postgrau o doctorat que vols dur a terme. Inscripció oberta!

  • Màster Oficial UAB
  • Crèdits: 60 ECTS
  • Inici de la preinscripció 10/01/2020
    Veure el calendari
  • Places: 35 places
  • Preu: 132 €/ECTS per estudiants de països comunitaris i per estrangers amb residència; 149 €/ECTS per estudiants estrangers que no siguin nacionals d’estats membres de la Unió Europea (10% dte. exalumnes)
  • Idioma: Català (25%), Espanyol (50%), Anglès (25%)
  • Modalitat: Presencial

  • Centre docent: EINA, Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona (centre adscrit)
El Màster de Recerca en Art i Disseny té per objectiu dotar de competències relacionades amb les habilitats per investigar, pensar, repensar, argumentar i escriure sobre temes i problemes de la teoria i la pràctica de l'art i el disseny en un sentit ampli, abastant tant pràctiques performatives i de disseny sonor com de recerca i anàlisi en gastronomia creativa. No és un màster merament teòric, però tampoc és un màster purament de producció o creació, sinó que es troba en el territori mixt de la investigació artística. Hi convergeixen 3 praxi: l'artística, la dissenyística i la del discurs.

El màster s'estructura al voltant de cinc grans línies d'investigació:

1. L'estudi comparatiu dels processos creatius
2. L'estètica gustatòria, la cuina creativa i el food design
3. La percepció sensorial, els processos de significació i interacció social (disseny d’atmosferes, disseny sonor i co-disseny)
4. Els entorns de memòria, construcció de passats i futurs
5. El disseny de coneixement, visualització de dades i interfícies

Sortides professionals

El màster de Recerca en Art i Disseny va dirigit principalment a la pràctica de la docència i la recerca:  dona accés a un doctorat, especialment en els àmbits artístics i de disseny. No obstant, la seva vessant practico-teòrica, permet també l’aplicació dels seus coneixement en la pràctica artística i l’exercici professional del disseny.

Pràctiques

Web del màster

https://www.eina.cat/ca/masters-i-postgraus/master-oficial-universitari-recerca-art-disseny

Qualitat

Segell d'AQU Catalunya del Màster Oficial - Recerca en Art i Disseny