Màster Universitari en Recerca en Art i Disseny

Investigació artística i de disseny a través de la teoria y de la praxis: Creació visual, Cultura del projecte, Estètica aplicada

Informació general

Fira virtual de màsters, postgraus i doctorats UAB

Sessions informatives amb les direccions i coordinacions de cada programa, del 20 al 24 de febrer. Inscripcions obertes!

 • Màster Universitari UAB
 • Crèdits: 60 ECTS
 • Inici de curs 02/10/2023
  Fi de curs 07/09/2024
 • Inici de la preinscripció 13/01/2023
  Veure el calendari
 • Estat de la preinscripció: Oberta
 • Places: 50 places
 • Horaris: Tarda
 • Preu: 149 €/ECTS per estudiants de països comunitaris i per estrangers amb residència; 166 €/ECTS per estudiants estrangers que no siguin nacionals d’estats membres de la Unió Europea (10% dte. exalumnes)

 • Idioma: Català (25%), Espanyol (50%), Anglès (25%)
 • Modalitat: Presencial

 • Centre docent: EINA, Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona (centre adscrit)

El Màster Universitari de Recerca en art i disseny (MURAD) té com a objectiu dotar de les competències necessàries per a dur a terme investigacions en disseny i art, tant en el seu vessant teòric-conceptual com en la seva pràctica processual material.  
 
El MURAD ofereix un espai experimental d'estudi, treball i intercanvi en el que cada estudiant desenvolupa la seva investigació, recolzada per els continguts i exercicis de les assignatures així com per la tutorització del cos docent. Els enfocaments temàtics son oberts a qualsevol context creatiu i encabeixen els àmbits de la Creació visual, la Cultura del projecte i l'Estètica aplicada a la investigació artística i de disseny. 
 
Des de l'inici de curs es treballa el Treball Final de Màster, que es vehicula a través d'un programa de tutorització individual i col·lectiva. Aquest treball pot ser exclusivament teòric o teòric i de praxi artística o dissenyística simultàniament. 
 
El MURAD ofereix la possibilitat de continuïtat dels estudis en la línia de Doctorat en Recerca en Disseny i Art, com un itinerari dins el Programa de Doctorat de el Departament de Filosofia de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Sortides professionals

El màster de Recerca en Art i Disseny va dirigit principalment a la pràctica de la docència i la recerca:  dona accés a un doctorat, especialment en els àmbits artístics i de disseny. No obstant, la seva vessant practico-teòrica, permet també l’aplicació dels seus coneixement en la pràctica artística i l’exercici professional del disseny.

Pràctiques

Informació addicional

https://www.eina.cat/ca/masters-i-postgraus/master-oficial-universitari-recerca-art-disseny

Qualitat

Segell d'AQU Catalunya del Màster Oficial - Recerca en Art i Disseny

Més informació