MÓster Oficial - Recerca BiomŔdica Translacional

Presentaciˇ

Testimonis dels estudiants del MÓster en Recerca BiomŔdica Translacional

El màster de Recerca Biomèdica Translacional és un programa de caràcter oficial pensat per formar investigadors/es d'excel·lència, amb la combinació necessària de coneixements i competències científiques i mèdiques, que contribueixin a l'èxit de la recerca biomèdica translacional del futur. El programa pretén  apropar i inserir els graduats en el món de la recerca biomèdica i dóna accés als estudis de doctorat.

La característica més distintiva d'aquest màster és que s’imparteix íntegrament en un Institut d'Investigació Sanitaria (IIS) de tercer nivell. Les classes son conduïdes per investigadors bàsics, clínics i metges que estan en contacte constant amb els pacients de l'hospital.

El màster consta de dos parts ben diferenciades. Per una banda, durant el primer semestre del curs es realitzaran totes les classes teòriques presencials. D'altra banda, s'inclou un període de pràctiques entre 5 i 7 mesos durant els quals l'alumne estarà en contacte amb l'equip d'investigadors del VHIR, de metges i pacients de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron, ampliarà la seva formació i adquirirà experiència professional per enriquir el seu currículum.

Sortides professionals

El màster dotarà als estudiants dels coneixements i habilitats necessàries per incorporar-se com a investigadors translacionals en centres de recerca del sector públic i/o privat, així com per desenvolupar l’activitat investigadora en departaments d’R+D+i de la industria farmacèutica, biotecnològica, terapèutica, diagnòstica i de dispositius mèdics o afins.

Aquest màster està especialment orientat a la recerca i a que els estudiants puguin continuar la seva formació mitjançant la realització d'una tesi doctoral. En finalitzar el màster, els estudiants podran incorporar-se al programa de doctorat en Recerca Translacional,  Biomedicina, Bioquímica i Biologia Molecular, Medicina, Farmacologia, entre d’altres.  L'any 2012 el VHIR va acollir més de 200 estudiants predoctorals procedents de diferents universitats i es van presentar 60 tesis dirigides per doctors del Institut de Recerca.

MÓster Oficial UAB

50 places
Presencial
CrŔdits: 60 crŔdits ECTS
Inici de la preinscripciˇ 12/02/2019
Veure el calendari
Preinscripciˇ oberta
Preu: 55€ per crèdit (estudiants UE o residents). Curs 2019-2020
75€ per crèdit (estudiants no UE no residents). Curs 2019-2020
 
Centre: Fundació Institut de Recerca Hospital Univ. Vall d'Hebron


Lloc: Vall d'Hebron Institut de Recerca (VHIR)
Idioma:AnglŔs (50%), CastellÓ (50%)
Universitat coordinadora:Universitat Aut˛noma de Barcelona

Si tens dubtes o vols mÚs informaciˇ pots omplir el formulari segŘent: *Camps obligatoris

Un cop enviat el formulari, rebrÓs un correu de confirmaciˇ de la teva peticiˇ

Web del mÓster http://master.vhir.org/
http://www.genial.ly/View/Index/5703ab7d1561e807dcc765dc