MÓster oficial en Recerca BiomŔdica Translacional

El màster dotarà als estudiants dels coneixements necessaris per ser capaços de transformar els coneixements teòrics en aplicacions clíniques, tractaments i millors mètodes de diagnòstic

MÓster Oficial - Recerca BiomŔdica Translacional

SolĚlicitud d'admissiˇ al mÓster

Els candidats que vulguin sol·licitar l’admissió al màster el curs vinent hauran de formalitzar el procés de preinscripció online. Consulteu el procediment d'admissió.

El calendari de resolució de les sol·licituds d’admissió serà el següent:
  • 1r Període: Sol·licituds rebudes entre el 15 de gener i el 3 d’abril. La resolució està prevista entre els dies 27 i 30 d’abril de 2020. Els estudiants admesos hauran de confirmar la seva reserva de plaça abans de l’1 de juny.
  • 2n Període: Sol·licituds rebudes entre el 4 d’abril i 15 de juny. La resolució està prevista entre els dies 29 de juny i 3 de juliol de 2020. Els estudiants admesos hauran de confirmar la seva reserva de plaça abans del 17 de juliol.
  • 3r Període: Sol·licituds rebudes entre el 16 de juny i el 7 de setembre. La resolució està prevista entre els dies 8 i 10 de setembre de 2020. Els estudiants admesos accediran directament a matrícula per confirmar la plaça.