MÓster oficial en Recerca Aplicada en Economia i Empresa / Applied Research in Economics and Business

Ofereix formació altament especialitzada per a futurs investigadors i professionals (gestors o consultors) en l'àmbit de l'economia aplicada i la creació i direcció d'empreses o organitzacions
 

 • MÓster Oficial UAB
 • CrŔdits: 60 ECTS
 • Inici de la preinscripciˇ 11/01/2021
  Veure el calendari
 • Places: 30 places
 • Preu: 46,11€ per crèdit (estudiants UE o residents). Curs 2020-2021.
  75€ per crèdit (estudiants no UE no residents). Curs 2020-2021.

 • Idioma: AnglŔs
 • Modalitat: Presencial
 • Centre docent: Facultat d'Economia i Empresa

Ets un estudiant que vol assolir una formació avançada i rigorosa en l'àmbit de l'economia i l’empresa? El màster MAREB té com a objectiu central proporcionar aquesta formació científica especialitzada, tant a nivell conceptual i teòric com metodològic, adreçada a estudiants post-graduats amb un marcat interès acadèmic, professional i de recerca en l'àmbit de l'economia aplicada i la creació i gestió d’empreses o altres organitzacions.

El màster MAREB t'ofereix una elevada formació científica i investigadora en dues possibles àrees d'especialització (Economia Aplicada o Creació i Gestió de Noves Empreses i PIMES), per adquirir i desenvolupar les habilitats necessàries per a dur a terme determinades activitats i optar a sortides professionals intensives en coneixement, com ara el desenvolupament d'una futura carrera acadèmica docent-investigadora o orientar-se cap a activitats professionals d'anàlisi, consultoria i recerca aplicada en l'àmbit econòmic i empresarial públic o privat, tant a escala local com global.

Aquest màster, a més, ha obtingut la distinció International Master’s Programme (IMP), atorgada per la Generalitat de Catalunya.

Sortides professionals

 • Realitzaciˇ d’investigacions i estudis econ˛mics-empresarials tant al sector p˙blic (cossos tŔcnics o de gestiˇ en les diverses administracions p˙bliques a nivell nacional, auton˛mic o local) com privat (empreses, entitats financeres o en consultories econ˛miques i de gestiˇ empresarial).
 • Organismes nacionals i internacionals que realitzen informes i estudis d’investigaciˇ en economia i/o empresa.
 • Estudiants que, desprÚs del mÓster, desitgin continuar els seus estudis com a futurs investigadors en un programa de doctorat, ja sigui a la UAB o en altres centres nacionals o estrangers, per tal de desenvolupar una carrera acadŔmica.
 • Agents socials com cambres de comerš, Ómbits de promociˇ econ˛mica i empresarial, associacions d’empresaris o sindicats.
 • ONG i/o empreses socials que realitzen projectes de cooperaciˇ al desenvolupament, emprenedoria social o immigrant, etc... habitualment amb recolzament de governs i organitzacions nacionals i internacionals

Beques especÝfiques d'aquest mÓster

 Universitat coordinadora:

Universitat Aut˛noma de Barcelona

Web del mÓster

http://pagines.uab.cat/mareb/

Qualitat

Segell d'AQU Catalunya del MÓster Oficial - Recerca Aplicada en Economia i Empresa / Applied Research in Economics and BusinessSegell d'AQU Catalunya en Internacionalitzaciˇ del MÓster Oficial - Recerca Aplicada en Economia i Empresa / Applied Research in Economics and Business Accedir a l'apartat de El mÓster en xifres