Màster Oficial - Estudis Globals d'Àsia Oriental

Presentació

Treballar en el món global d’avui requereix una comprensió especialitzada de les dinàmiques econòmiques, polítiques, culturals i ambientals que emergeixen de l’Àsia oriental (Xina, Japó, Corea, Taiwan), influeixen en la resta del món i fan d'aquesta àrea el motor més dinàmic de la globalització.

El Màster Oficial en Estudis Globals d’Àsia Oriental és un màster pioner en la formació de professionals experts en les interaccions econòmiques, polítiques, culturals i ambientals amb l'Àsia oriental (Xina, Japó, Corea, Taiwan) a l'era de la globalització.
 • Si t’has graduat en l’àmbit de les humanitats, les ciències socials o les ciències ambientals, el màster representa una oportunitat per a posar en valor els teus coneixements i orientar-los cap a la intermediació amb l’Àsia oriental.
 • Si t’has graduat en Estudis d’Àsia Oriental, podràs aprofundir en el coneixement especialitzat de les relacions amb la Xina, el Japó, Corea i Taiwan, i especialitzar-te en la seva influència en el món global.
 • Una única especialitat transversal i la possibilitat de fer el Treball de Fi de Màster a l’entorn professional d’institucions públiques, empreses privades, fundacions i ONG nacionals i asiàtiques.
 • Una formació interdisciplinària que et prepara per al món laboral en àmbits internacionals, per accedir a programes de doctorat en universitats de prestigi, amb docència en anglès i que no requereix el coneixement de llengües asiàtiques.
 • Amb especialistes nacionals i asiàtics, i en estreta col·laboració amb institucions oficials internacionals com Casa Asia (Espanya), Fundació Institut Confuci de Barcelona (Xina), Fundación Japón (Japó), Fundació Institut Rei Sejong de Barcelona (Corea del Sud) i Chiang Ching-kuo Foundation (Taiwan).

Sortides professionals

Els principals sectors d'ocupació són:
 • Consultoria i assessoria econòmica, política i cultural especialitzada.
 • Empreses i companyies,  institucions públiques, entitats de la societat civil i ONG especialitzades en temes internacionals, socials o ambientals a l’Àsia oriental o amb interessos a la zona.
 • Indústries culturals i creatives: literatura japonesa, coreana i xinesa; manga, anime i videojocs; música (K-pop, J-pop) i productes audiovisuals (cinema, K-drama, doramas japonesos, televisió xinesa).
 • Empreses de continguts i serveis relacionats amb l’Àsia oriental.
 • Empreses de comunicació, màrqueting i societat de la informació.
 • Emprenedoria, gestió cultural, món editorial i turisme especialitzat.
 • Estudi, recerca i docència a diversos nivells.

Màster Oficial UAB

20 places
Crèdits: 60 ECTS
Inici de la preinscripció 10/02/2020
Veure el calendari
Preinscripció tancada
Preu: Per determinar.
Centre: Facultat de Traducció i d'Interpretació
https://www.uab.cat/traducciointerpretacio/
Idioma:Anglès (50%) i Castellà (50%)
Universitat coordinadora:Universitat Autònoma de Barcelona

Si tens dubtes o vols més informació pots omplir el formulari següent: *Camps obligatoris

Un cop enviat el formulari, rebràs un correu de confirmació de la teva petició