Màster universitari en Biologia, Genòmica i Biotecnologia Vegetals / Plant Biology, Genomics and Biotechnology

Conèixer de manera integrada el funcionament dels vegetals és fonamental per al desenvolupament científic i tecnològic

Informació general

 • Interuniversitari
 • Crèdits: 60 ECTS
 • Inici de la preinscripció 01/01/2022
  Veure el calendari
 • Estat de la preinscripció: Tancada
 • Places: 25 places
 • Preu: 27,67€ per crèdit (estudiants UE o residents). Curs 2022-2023.
  75€ per crèdit (estudiants no UE no residents). Curs 2022-2023.

 • Idioma: Anglès (100%)
 • Modalitat: Presencial
 • Centre docent: Facultat de Biociències
En els darrers anys, el perfeccionament de les eines de la biologia molecular, de la bioinformàtica i de la genètica està permetent un progrés impressionant en els àmbits de la recerca vegetal. S’estan produint forts avanços en la millora de plantes de cultiu per una producció més sostenible i una alimentació més saludable i en la producció biotecnològica de fàrmacs i altres compostos actius amb aplicacions tecnològiques en els àmbits biosanitaris, agroalimentaris, de l'energia renovable i de la indústria de materials. La identificació i la conservació de la diversitat genètica vegetal són tasques bàsiques per garantir les possibilitats futures del desenvolupament sostenible de totes aquestes aplicacions que estan generant demanda de personal especialitzat en la recerca i el desenvolupament.

Està organitzat conjuntament entre la Universitat Autònoma de Barcelona, la Universitat de Barcelona i el Centre de Recerca en Agrigenòmica.

El màster s’imparteix íntegrament en anglès.

Sortides professionals

Les sortides professionals estan relacionades tant amb la carrera acadèmica i la recerca fonamental com amb les aplicacions pràctiques dins l'ampli camp de la biologia vegetal. Es formen professionals en els sectors agrogenòmics, agroalimentaris, bioenergètics, farmacèutics, cosmètics i en camps afins, i per a institucions de conservació de la diversitat vegetal com ara els jardins botànics i les col·leccions de germoplasma.

Testimonis

Pràctiques

Beques específiques d'aquest màster


 

Universitat coordinadora:

Universitat Autònoma de Barcelona

Universitats participants

Universitat de Barcelona

Institucions participants:

Centre de Recerca en Agrigenòmica

Qualitat

Segell d'AQU Catalunya del Màster Oficial - Biologia, Genòmica i Biotecnologia Vegetals / Plant Biology, Genomics and Biotechnology Accedir a l'apartat de El màster en xifres

Més informació