Màster Universitari en Biologia, Genòmica i Biotecnologia Vegetals / Plant Biology, Genomics and Biotechnology

Vols conèixer el funcionament dels vegetals, des del nivell genòmic, genètic molecular, metabòlic i evolutiu fins a l'organisme sencer i la seva interacció amb el medi? Apunta’t a aquest màster

Informació general

 • Interuniversitari
 • Crèdits: 60 crèdits
 • Inici de la preinscripció 12/01/2024
  Veure el calendari
 • Estat de la preinscripció: Tancada
 • Places: 25 places
 • Preu: 27,67€ per crèdit (estudiants UE o residents). Curs 2024-2025.
  75€ per crèdit (estudiants no UE no residents). Curs 2024-2025.

 • Idioma: Anglès
 • Modalitat: Presencial

 • Centre docent: Facultat de Biociències

Vols estar al dia en recerca vegetal? El màster ofereix conèixer les eines de la biologia molecular, de la bioinformàtica i de la genètica que estan produint forts avanços en la millora de plantes de cultiu per una producció més sostenible en un escenari de canvi climàtic i una alimentació més saludable i en la producció biotecnològica de fàrmacs i altres compostos actius amb aplicacions tecnològiques en els àmbits biosanitaris i agroalimentaris. 

El màster té un bon equilibri entre professorat universitari i professorat investigador permanent perquè està organitzat conjuntament entre la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), la Universitat de Barcelona (UB) i el Centre de Recerca en Agrigenòmica (IRTA-CSIC-CRAG)

És un màster impartit íntegrament en anglès amb estudiants de procedència molt diversa.

Sortides professionals

Les sortides professionals estan relacionades amb la recerca fonamental com amb les aplicacions pràctiques dins l'ampli camp de la biologia vegetal. Es formen professionals en els sectors agro-genòmics, agroalimentaris, bioenergètics, farmacèutics, cosmètics i camps afins, i per a institucions de conservació de la diversitat vegetal tals com són els jardins botànics i col·leccions de germoplasma. El màster prepara per l’accés al doctorat i a la carrera acadèmica universitària.

Testimonis

Pràctiques

Beques específiques d'aquest màster


 

Universitat coordinadora:

Universitat Autònoma de Barcelona

Universitats participants

Universitat deBarcelona

Institucions participants:

CRAG, Centre de Recerca en Agrigenòmica

Qualitat

Segell d'AQU Catalunya del Màster Oficial - Biologia, Genòmica i Biotecnologia Vegetals / Plant Biology, Genomics and Biotechnology

Més informació