Objectius

La cultura clàssica és un complement formatiu de gran interès per a aquells estudiants que vulguin aprofundir en les arrels de la nostra civilització des de qualsevol grau de la UAB. A través de diverses assignatures pertanyents als graus d'Estudis Clàssics i d'Humanitat, el Mínor permet adquirir un coneixement tan ampli i variat com l'estudiant vulgui sobre el món grecoromà i la seva pervivència fins a l'actualitat. L'estudiant podrà iniciar-se en la literatura, el pensament, la història i la mitologia de Grècia i Roma per comprendre el caràcter fonamental que ha tingut i segueix tenint en la configuració de la nostra cultura.

Professionalment, el Mínor de Cultura Clàssica pot proporcionar una formació bàsica per impartir l'assignatura de Cultura Clàssica a secundària, especialment des d'una àrea afí.

Perfil de l'estudiant

Perfil de l'estudiant
El Mínor de Cultura Clàssica va dirigit a estudiants de qualsevol grau de la UAB que vulguin completar la seva formació bàsica amb una aproximació a la civilització grecoromana des d'una perspectiva interdisciplinària.

Estan exclosos del Mínor a Cultura Clàssica els estudiants del grau d'Estudis Clàssics i d'Humanitats. No obstant això, s'accepta als estudiants dels graus combinats d'Estudis Clàssics i altres estudis filològics, ja que la cultura clàssica pot ser un bon complement a la seva formació exclusivament lingüística.

El Mínor no inclou itineraris específics, de manera que l'estudiant pot triar les assignatures que més s'adaptin als seus interessos.

No hi ha necessitat d'adquirir o posseir cap tipus de coneixement previ sobre les matèries que conformen l'objecte d'estudi.

Horaris

Consulteu els horaris en l'enllaç adjunt:
 

Facultat de Filosofia i Lletres
https://www.uab.cat/lletres/
Cada any s'ofereixen 25 places de nou accés al mínor.
Coordinació acadèmica
Jordi Pàmias Massana
Tel. 586 83 91
Departament de Ciències de l'Antiguitat i de l'Edat Mitjana
Preu
El preu del mínor el marca la titulació de grau que cursi l'estudiant.