Últims dies per inscriure's al Programa de Generació d'Idees 2018

Presentació de la nova edició del Programa de Generació d'Idees, centrada en salut mental i benestar

L'objectiu del programa, que arriba a la VII edició, és que investigadors, empreses, entitats de l'àmbit de salut mental i administració pública generin projectes que donin solucions i arribin a la societat. El termini d'inscripcions romandrà obert fins el 20 d'abril.

11/04/2018

El Parc de Recerca UAB i la Comunitat de Recerca Estratègica (CORE) en Salut Mental llancen una nova edició del Programa de Generació d'Idees per donar suport al personal investigador del campus de la UAB a modelar les seves idees i generar solucions de mercat a partir de la seva recerca. Aquest any, el Programa vol fomentar projectes enfocats tant a millorar el diagnòstic, tractament i maneig dels trastorns mentals, com a la promoció del benestar emocional de diferents grups poblacionals.

El Programa de Generació d'Idees consisteix en una activitat formativa i pràctica, dirigida a investigadors i doctorands, per tal d'ajudar-los a generar idees i transformar-les en solucions que puguin arribar a la societat amb la participació d’empreses, usuaris i associacions del sector.
 
Enguany el programa, que  compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de Sant Cugat i el Barcelona Synchrotron Park, començarà el mes d'abril i s'estructurarà en tres fases. La primera part consistirà en diferents sessions creatives per generar idees a partir de reptes que empreses, investigadors, associacions i usuaris plantegin.  Un cop definits els projectes i validats pels usuaris, es passarà a la segona fase, on els participants rebran formació en aspectes clau com la propietat intel·lectual i la valorització, el model de negoci, el finançament i les tècniques de presentació. A més, els equips tindran un mentor experts que els acompanyarà durant el programa formatiu.
 
Per últim, es celebrarà un concurs on els projectes es presentaran davant d'experts en valorització d'idees de negoci. D'entre tots els participants, es concediran 3 premis.

Les inscripcions romandran obertes fins el 20 d'abril. S'hi poden apuntar investigadors, doctorands i empreses i entitats que treballin en l’àmbit de la salut mental.

Més informació: Web del Programa de Generació d'Idees

 

Notícies relacionades

Totes les notícies