Uneix-te al Repte "30 Dies en Bici"

IMG_220324_RepteCiclogreen

Vine al Campus en bici, acumula cicles i entra en el sorteig d'un premi!

 

 

21/03/2024UNEIX-TE AL REPTE “30 DIES EN BICI"
Pedalejar té premi!

 
Vine al Campus de la UAB en bicicleta.

Supera el repte i recorre, almenys, 30 quilòmetres entre l'1 i el 30 d'abril (ambdós inclosos).

Si el superes, tindràs la possibilitat d'entrar al sorteig i triar entre un dels premis que s'ofereixen. 

 

Com participar?

1. Descarrega l'app de Ciclogreen disponible per a dispositius Android i dispositius iOs. Fes clic a "Registra't ara" i busca la teva organització amb el nom "uabwin". 

2. Registra't. Facilita el codi de registre "uabwin". 

Per a poder posar la data de naixement, recomanem obrir la finestra de calendari i clicar sobre l'any. D'aquesta forma es pot seleccionar l'any de naixement de forma ràpida.

3. Un cop iniciada la sessió, o després d'estar registrat/da, l'aplicació et demana permís per accedir a la ubicació del teu dispositiu. Recomanem seleccionar l'opció "Mentre s'utilitza l'aplicació". 

4. L'aplicació informa de les prestacions i també dels permisos d'ubicació que quedaran en un segon pla. Cal clicar el botó "Enrere" per a finalitzar procés i entrar a l'aplicació.

Ara ja estàs dins l'aplicació i ja pots començar a registrar els teus desplaçaments en bici. Per a això, recomanem clicar el botó "Iniciar" cada vegada que es vol registrar el desplaçament. 

 

IMG_Ciclogreen_App
 

Més informació AQUÍ.

 

IMPORTANT: L'aplicació permet quantificar els teus desplaçaments en molts mitjans sostenibles (en bus, en tren, en metro...) però per a participar en aquest Repte només són vàlids els recorreguts realitzats en bicicleta. Recorda activar l'aplicació cada cop que inicïis el desplaçament. En cas contrari, els desplaçaments no es registraran i l'aplicació no els reconeixerà. 

 

Bases generals:

Les persones guanyadores seran escollides a l'atzar entre totes les persones participants que hagin recorregut, almenys, 30 kms en bicicleta durant el periode de vigència del Repte i seran informades via email. Les persones guanyadores tindran un termini de 15 dies per a aportar la informació requerida des de l'organització per a l'entrega dels premis. En cas contrari, el premi passarà a una persona guanyadora suplent. 

 

SERVEI BiciUAB

Si no tens bici en propietat també pots participar en el Repte. El Servei BiciUAB ofereix servei de bici en lloguer a preus subvecionats. Més informació aquí

Marc: Campus Saludable i Sostenible