Uneix-te al Repte "30 Dies en Bici"

IMG_230322_RepteCiclogreen

Vine al Campus en bici, acumula cicles i entra en el sorteig d'un premi!

 

A més, i durant el mes d'abril, el servei de lloguer de bicicletes BiciUAB ofereix un descompte del 50% en qualsevol tipologia de bici. 

24/03/2022



UNEIX-TE AL REPTE “30 DIES EN BICI"
Pedalejar té premi!

 
Vine al Campus de la UAB en bicicleta.

Supera el repte i recorre, almenys, 30 quilòmetres entre l'1 d'abril i el 10 de maig (ambdós inclosos).

Si el superes, tindràs la possibilitat d'entrar al sorteig i triar entre un dels premis que s'ofereixen. 

 

Com participar?

1. Descarrega l'app de Ciclogreen disponible per a dispositius Android i dispositius iOs. Fes clic a "Regístrate con tu organización" i busca la teva organització amb el nom "uabwin". 

2. Registra't amb el codi "uabwin", si és la primera vegada que utilitzes Ciclogreen, o inicia sessió si ja tens compte. 

3. Mou-te en bici! Utilitza l'app per a registrar els teus desplaçaments. 


Més informació AQUÍ.

 

IMPORTANT: L'aplicació permet quantificar els teus desplaçaments en molts mitjans sostenibles (en bus, en tren, en metro...) però per a participar en aquest Repte només són vàlids els recorreguts realitzats en bicicleta. Recorda activar l'aplicació cada cop que inicïis el desplaçament. 

 

Bases generals:

Les persones guanyadores seran escollides a l'atzar entre totes les persones participants que hagin recorregut, almenys, 30 kms en bicicleta durant el periode de vigència del Repte i seran informades via email. Les persones guanyadores tindran un termini de 15 dies per a aportar la informació requerida des de l'organització per a l'entrega dels premis. En cas contrari, el premi passarà a una persona guanyadora suplent. 

 

LLOGA UNA BICI I PARTICIPA!

Si no tens bici pròpia i vols participar al repte també ho pots fer. Durant el mes d'abril, el BiciUAB ofereix un descompte del 50% en el servei de lloguer de bici. Contacta amb el servei i informa't! serveis@vaic.com 

Més informació sobre el servei BiciUAB aquí

 

Marc: Campus Saludable i Sostenible