Targeta guanyadora de la Integració Tarifària MAIG 2019

Image_validacio_busosUAB_noticia
LEE 2 - Potenciació dels desplaçaments en transport públic col·lectiu (PMUAB 2018-24)

27/06/2019


És aquesta la teva targeta?

 


El número identificatiu de la targeta guanyadora del mes de maig és el 10.224.000. Correspon a una validació realitzada amb una T-JOVE de 3 zones, a la LÍNIA 2, el dia 22 de maig a les 12:33h.
 
Aquest número és el que es troba a la part davantera de la targeta en diferents posicions en funció del tipus de targeta. És molt fàcil d’identificar! Consulteu en
aquest enllaç exemples de localització del número.
 
Si aquest número és el de la teva targeta, has de portar-la a la Unitat de Planificació i Gestió de la Mobilitat de la UAB, a la tercera planta de l’edifici de la biblioteca d’Humanitats, demanant hora prèviament al correu
mobilitat@uab.cat, i recollir el teu premi: una Targeta Regal El Corte Inglés de 200€.

No es podrà recollir el premi sense la targeta. Si passats 10 dies hàbils des de la data de publicació d'aquesta notícia, el premi no és reclamat, es procedirà a fer un segon sorteig. 
 
Per a poder participar en aquests sortejos mensuals només cal que validis la teva targeta de transport públic al pujar i/o al baixar del bus; i que la guardis encara que s’hagin esgotat els viatges o la targeta hagi caducat. Sense targeta no és possible verificar si aquesta correspon al número guanyador. 
 
I recorda,
Validar no vol dir pagar. L’autobús de la UAB continua sent gestionat íntegrament per la Universitat i és gratuït, sempre i quan pugis o baixis del tren. Si agafes el bus per l’interior del Campus no cal que validis.

La teva col·laboració en la validació, que no implica cap cost afegit, ajuda a la UAB a recuperar part dels diners invertits per a la millora de la mobilitat al Campus.


Com més validis, més oportunitats tindràs!
 
Gràcies per la teva col·laboració.