Sessió de benvinguda per a estudiants de 1r curs del Grau i inici de les classes

Estudiants de l'Escola

Els estudiants de 1r curs del Grau en Prevenció i Seguretat Integral (modalitat presencial) participaran en una gimcana per conèixer aspectes logístics de l'Escola i alguns espais del Campus, el dijous 12 de setembre, a les 15h, en el aula 332. La docència s'iniciarà el dia següent. Pel que fa als alumnes del Grau online, hauran de seguir un curs propedèutic, la setmana del 2 al 7 de setembre, per conèìxer el funcionament de la plataforma virtual de la UAB, abans de l'inici de les classes, el 9 de setembre.

31/07/2019

L’Escola de Prevenció i Seguretat Inetgral de la UAB organitzarà, per segon any consecutiu, una gimcana de benvinguda per als estudiants de 1r curs de la modalitat presencial del Grau en Prevenció i Seguretat Integral. La finalitat d'aquesta sessió d'acollida lúdica és potenciar la proactivitat dels nous universitaris, i la interacció amb els seus companys de l'aula, i hauran de treballar-hi en equip durant la carrera. Gràcies la gamificació d'aquesta activitat, els estudiants podran cohesionar-se com a grup, i també descobrir aspectes logístics del Centre i espais del Campus de l'Autònoma que hauran de visitar per formar-se durant la seva estada a la Universitat.

La jornada es durà a terme el dijous 12 de setembre, a les 15 hores. Es recomana als estudiants que portin calçat còmode per participar a la gimcana.

L'equip que superi primer totes les proves tindrà un obsequi, que serà lliurat per la Directora de l'Escola i el Coordinador d'Estudis. El divendres 13 de setembre, s'iniciarà la docència segons l'horari estipulat.


Inici de les classes per als estudiants de 1r curs del Grau online

La setmana del 2 al 7 de setembre, s'oferirà un curs propedèutic per als estudiants de 1r curs del Grau en Prevenció i Seguretat Integral (modalitat online) per familiaritzar-se amb el Campus Virtual de la UAB.

Per aquest motiu és molt important que els nous estudiants disposeu d'accés a aquesta plataforma a través del vostre NIU i la vostra contrassenya. Si teniu qualsevol incidència a l'hora de crear el NIU i la paraula d'accés, contacteu amb el Centre d'Assistència i Suport de la UAB (CAS) a l'e-mail cas@uab.cat, o bé al telèfon 93 581 21 00.

A principis de setembre, rebreu més informació a través de l'espai Moodle de "Tutorització Grau EPSI online". Si ja disposeu del NIU i teniu alguna incidència per accedir-hi, poseu-vos en contacte amb el tutor del Grau Online, el professor Joaquín Rodríguez, al seu e-mail joaquin.rodriguez@uab.cat amb còpia a cesar.torrero@uab.cat

La docència de la modalitat en línia començarà a partir del dilluns 9 de setembre.

 

Notícies relacionades

Totes les notícies