Resultats - Setmana de la Mobilitat UAB 2022

IMG_SMSSUAB2022

Del 7 a l'11 de novembre de 2022 es va celebrar la darrera Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura al Campus de la UAB. 

A continuació, es comuniquen els resultats dels diferents sortejos i concursos que es van organitzar. 

10/01/2023

VALIDA AL BUS!

Entre el 7 de novembre i el 7 de desembre de 2022, la comunitat campus podia entrar a un sorteig d'un Samsung Galaxy A52 validant al bus. Les validacions permeten el repartiment d'ingressos i, concretament, a la UAB rebre part dels ingressos que li pertoquen; amb l'objectiu de destinar aquests diners directament a la millora del servei de bus o altres aspectes de la mobilitat sostenible al Campus. 

És aquesta la teva targeta? 

El número identificatiu de la targeta guanyadora és el 16.126.282. Correspon a una validació realitzada el dia 2 de desembre a les 11:11h a la línia 2. 

Aquest número és el que es troba a la part davantera de la targeta en diferents posicions, en funció del tipus de targeta. 

Si aquest número és el de la teva targeta, contacta amb la Unitat de Planificació i Gestió de la Mobilitat enviant un email a mobilitat@uab.cat

No es podrà recollir el premi sense la targeta. 

 

MOU-TE PER LA UAB!

Entre el 7 de novembre i el 7 de desembre, la comunitat campus podia participar d'aquest repte. L'objectiu del mateix era conscienciar i animar a la comunitat universitària de canviar els hàbits de mobilitat i desplaçar-se de forma menys contaminant i respectuosa amb el medi ambient. Les persones participants que superessin el repte entraven a un sorteig d'una Targeta regal de Decathlon o un Pack Wonderbox d'Experiències. 

La guanyadora del repte ha estat Elissa Chen. Estudiant de la Facultat de Ciències. 

Enhorabona Elissa!

 

CONCURS DE FOTOGRAFIA "LA MOBILITAT SOSTENIBLE I SEGURA A LA UAB"

Entre el 7 de novembre i el 4 de desembre de 2022, tot membre de la Comunitat Campus podia participar al concurs de fotografia. L'objectiu del mateix era donar a conéixer la sostenibilitat de la mobilitat i els transports al nostre Campus. 

El guanyador ha estat Josep Baró Casanovas, estudiant d'Estudis Literaris i Culturals, amb l'obra "Camí de l'estació". 

Enhorabona Josep!

                              IMG_ConcursFoto_SMSS2022