Recerques per aprendre 2020-2021

signe del programa argó

El programa Argó de l'ICE de la UAB realitzarà conferències en format Teams per donar a conèixer les recerques que es fan des de diferents àrees de coneixement de les diverses facultats de la UAB. 

25/11/2020

Un dels objectius del Programa Argó de l'ICE de la UAB és apropar la universitat a l'alumnat de secundària i batxillerat. La UAB és una universitat que, entre altres aspectes, destaca per la seva recerca d'excel·lència. Recerques per aprendre és una nova modalitat Argó que té la finalitat de donar a conèixer les recerques que es fan des de diferents àrees de coneixement de les diverses facultats de la UAB.

Aquestes activitats van dirigides a l'alumnat de primer i segon de batxillerat i és en format conferència. La inscripció ha de ser en grup, i amb el professor/a responsable. No es poden apuntar alumnes de manera individual. Aquest curs les conferències es faran en format virtual a través de la plataforma Teams. Les conferències tenen una durada de 50 minuts i el col·loqui amb l'alumnat del centre de 40 minuts. L'activitat té una durada d'1 hora i mitja. És necessari que l'aula del centre educatiu tingui una bona connexió a internet i un projector o pantalla digital perquè l'alumnat pugui veure la conferència.

Antropologia

4 de desembre de 2020 - Estudiant la mixticitat: Què, Qui, Com. Una aproximació a la recerca en antropologia social i cultural

Arqueologia
11 de desembre de 2020 - Conèixer què menjaven i com vivien els nostres avantpassats a partir de l’estudi de les deixalles. Una aproximació al mètode arqueològic

 

Notícies relacionades

Fira virtual de graus UAB

Inscripció oberta a la fira virtual de graus UAB

Divendres 19 i dissabte 20 de març obrim les portes del campus perquè el puguis trepitjar en persona, però sense sortir de casa! Amb videoxats amb totes les facultats i escoles. Inscripció oberta!

Totes les notícies