Professorat i alumni de l'Escola, ponents a les Jornades FEMSEGUES 2021

Jornades FEMSEGUES 2021

Montserrat Iglesias-Lucía, Directora de l'Escola, Ramsés Martí i Pol Hernández, alumni del Centre, oferiran diverses ponències a les jornades virtuals FEMSEGUES 2021, organitzades per l'EPSEB-UPC, dedicades enguany a La planificació de la seguretat amb perspectiva de gènere. Les conferències es celebraran el 5 de març sota la coordinació de la professora Anna Almécija.

24/02/2021

L'Escola Politècnica Superior de l'Edificació de Barcelona de la UPC organitza les jornades virtuals FEMSEGUES 2021, sota la coordinació de la professora de l'EPSI, Anna Almécija, el proper divendres 5 de març, de 10 hores a 14 hores.

El cicle de ponències està dedicat enguany a La planificació de la seguretat amb perspectiva de gènere, amb la finalitat de donar la visibilitat i conèixer l'experiència de dones que treballen a la seguretat pública i privada, i conèixer iniciatives, estudis i pràctiques que tenen en consideració la visió de gènere per a la prevenció del delicte i la planificació de la seguretat.

Diversos membres de la comunitat de l'Escola hi participaran oferin conferències en aquest àmbit. Hi intervindran:

L'alumni Pol Hernández, Graduat en Prevenció i Seguretat Integral i Tècnic en Prevenció de Riscos Laborals, impartirà la sessió "Criminalitat i gènere".

Ramsés Martí, alumni i professor-col·laborador de l'EPSI, expert en socorrisme i seguretat aquàtica, oferirà la intervenció "Salvament, socorrisme amb perspectiva de gènere 2021".

Montserrat Iglesias-Lucía, Directora de l'Escola de Prevenció i Seguretat Integral de la UAB, parlarà sobre "La responsabilitat de la Administració enfront els riscos de gènere".

A les jornades també es celebraran ponències d'experts i professionals que versaran sobre la seguretat local, dones detectius, les empreses de seguretat privada de camí cap a la igualtat, la violència de gènere en temps de pandèmia, l'assetjament psicològic, sexual i per raó de gènere a organitzacions empresarials, etc...tot analitzant-ho des de la visió de gènere.

Podeu consultar el programa de xerrades a aquest enllaç. Per assistir virtualment a les jornades, heu d'inscriure-us aquí.

 

Notícies relacionades

Totes les notícies