Noves places de voluntariat d'acció social

Noves places de voluntariat a diversos programes de la FAS

La FAS (Fundació Autònoma Solidària) obre noves places per fer voluntariat en els programes de Justícia, CROMA 2.0 i en el programa d’Acollida a persones en situació de cerca de refugi.
 

22/03/2021

Amb l’inici de noves activitats des de la Fundació Autònoma Solidària s’obren noves places per aquells que vulguin fer acció social a la UAB. En concret, es necessiten persones voluntàries als programes de Justícia, CROMA 2.0 i al programa d’Acollida.

El CROMA 2.0 busca 10 estudiants per ser mentors/es d'infants en situació de vulnerabilitat socioeconòmica. Aquest programa vol contribuir a l’èxit escolar de nens i nenes de 5è i 6è de Primària del Vallès Occidental. Com participar-hi? Pots formar part de l’equip de voluntariat i connectar-te una o dues tardes a la setmana amb l'infant entre les 17:00 i les 19:30h. Un altre estudiant amb experiència t’acompanyarà en la planificació de les sessions.  En què consisteix la mentoria? Videotrucades, una o dues tardes a la setmana, per ajudar els infants a organitzar el temps d'estudi i millorar les seves habilitats acadèmiques. 

El programa de Justícia també busca entre 15 i 20 noves incorporacions per cobrir el voluntariat dels centres penitenciaris de Brians 1, Brians 2 i Quatre Camins, i dels centres de justícia juvenil dels Til·lers, Alzina, Oriol Badia, i Folch i Torres. Es valora que les persones voluntàries disposin de vehicle propi per poder desplaçar-se als centres. L’objectiu d’aquest programa és contribuir a la reinserció social de les persones internes als centres penitenciaris, així com dels joves i menors que es troben interns al centres juvenils. 

El Grup d’acció Drets humans i refugi té 5 vacants per aquelles persones interessades en fer accions de sensibilització i mobilització pel coneixement de les causes profundes dels desplaçaments i en defensa dels drets de les persones en cerca de refugi.

I per últim, calen 10 persones per fer una mentoria social a persones en situació de refugi que viuen al campus de la UAB en el marc del projecte d’hort de la Facultat de Ciències de l’Educació.

Si t’interessa alguna d’aquestes places, si us plau, emplena el següent formulari.

 

 

Aquesta notícia s'emmarca dins dels següents ODS

  • Reducció de les desigualtats
  • Pau, justícia i institucions sòlides
  • Educació de qualitat
 

Notícies relacionades

Places disponibles al taller de discapacitat

La discapacitat en primera persona: nou taller online

Nova edició del taller sobre discapacitat que organitza el PIUNE i que permetrà conèixer el món de la discapacitat, escoltant la veu de persones que explicaran la discapacitat en primera persona. El taller, en format virtual, serà del 7 d'abril al 3 de maig.

S'organitza una sessió informativa sobre Tfg en ApS

Fes molt més que un TFG!

Sessió informativa dirigida a estudiants sobre la possibilitat de fer els seus Treballs de Fi de Grau vinculats a necessitats reals de la societat (ApS)

Totes les notícies