Nova T-jove: més anys i més zones

IMG_220323_Tmobilitat30anys

El títol de transport públic T-jove amplia 5 anys la seva validesa: fins ara era per a persones menores de 25 anys i, a partir del 15 de març, passa a ser per a persones menors de 30 anys. 

22/03/2023

Tal i com va anunciar recentment el Conseller de Territori a partir del 15 de març, s’amplia 5 anys la validesa del títol de transport T-jove, de manera que les persones d’entre 25 i 29 anys també en podran ser usuàries. Aquesta ampliació d’edat es fa simultàniament amb una unificació de preu: la T-jove tindrà un preu únic i permetrà desplaçar-se il·limitadament durant 3 mesos en tots els serveis integrats de les 6 corones tarifàries de l’ATM de Barcelona. Respecte als serveis de transport públic integrats a la corona 7, es preveu que durant la tardor de 2023 s’hi puguin incorporar.

Aquest preu únic de 80 €, equivalent al preu anterior de la T-jove d’una zona, té actualment un descompte del 50% (en virtut del RDL 20/2022, de mesures de resposta a les conseqüències econòmiques i socials de la Guerra d’Ucraïna i de l’acord del Consell d’Administració de l’ATM).

Aquesta novetat s’aplicarà de la mateixa manera als títols T-jove per a famílies monoparentals i famílies nombroses,. de manera que els preus únics per a viatjar per les 6 corones, IVA inclòs, seran els següents: T-jove, 40 €; T-jove FM/FN general, 32 €, i T-jove FM/FN especial, 20 €.

Suport T-mobilitat

El títol T-jove és el primer títol que s’ofereix exclusivament en suport T-mobilitat; això succeirà a partir del 15 de març, i es fa coincidint amb aquesta ampliació d’edat (per a menors de 30 anys) i d’abast (6 zones) de la T-jove. Així doncs, totes les persones que vulguin viatjar amb T-jove hauran de fer-ho a partir d’aquesta data amb suport T-mobilitat: bé sigui amb la targeta personalitzada, o bé amb l’aplicació mòbil que permet validar amb dispositius amb sistema Android i NFC.

Es recomana donar-se d’alta telemàticament a través de una de les tres plataformes disponibles: T-mobilitat, TMB i FGC. En el cas de sol·licitar un suport targeta es rebrà al domicili que s’indiqui. En el cas d’optar per la validació amb un mòbil Android amb NFC la disponibilitat del títol serà immediata.

Canals d’atenció

La T-mobilitat posa a disposició de la ciutadania diferents canals d’atenció per resoldre dubtes i incidències:

- Twitter T-mobilitat: @T_mobilitat.
- Canal d’atenció de Telegram: Telegram Atenció.
- Telèfon gratuït 900 928 900.
- Centre T-mobilitat: av. de la Granvia de L’Hospitalet, 16-20. Demana cita prèvia.
- Apartat web específic: https://t-mobilitat.atm.cat/web/t-mobilitat/campanya-tjove

 

Més informació aquí

Nota de premsa en pdf