Nova promoció de Pilots i Operadors de Drons en Seguretat i Emergències

Promoció 2018-19 del Curs de Pilotatge de Drons en Seguretat i Emergències

El passat divendres 4 d'octubre, amb l'inici de la 5a edició del Curs de Pilots i Operadors de Drons en Seguretat i Emergències, que s'imparteix a l'Escola, es van lliurar les certificacions als estudiants que havien superat amb èxit les proves per obtenir les titulacions de pilot i operador de la darrera promoció. Un 90% dels matriculats van assolir aquestes acreditacions professionals.

08/10/2019

La 4a promoció de titulats i titulades del Curs de Pilots i Operadors de Drons en Seguretat i Emergències, que s'imparteix a l'Escola, ha sortit ja de les aules per aplicar professionalment els coneixements i habilitats adquirides durant la realització d'aquesta especialització.

El passat divendres 4 d'octubre, amb motiu de l'inici de la 5a edició d'aquesta formació, que acull enguany un nou grup d'estudiants format per unes 15 persones vinculades a l'àmbit de la seguretat pública, la protecció civil i la gestió medioambiental en l'administració local, es va realitzar l'acte de lliurament de diplomes acreditatius a la promoció anterior, per haver superat les proves en pilotatge de drons i haver assolit el certificat d'operador de vol, oferts per l'Agencia Estatal de Seguridad Aérea (AESA).

12 alumni van obtenir aquestes titulacions en l'última convocatòria, representant el 90% de les persones matriculades a la formació. Tres d'elles, van aconseguir l'especialització per poder oferir també serveis de prevenció de riscos, d'emergències i de seguretat.

L'entrega de certificacions va anar a càrrec de Joan Pérez Arteaga, coordinador del curs i Inspector Cap de la Policia Local de Parets del Vallès, i David Garcia Cabré, Director de l'Escola de Pilots Àreadron i co-Coordinador d'aquesta especialització. Posteriorment, van donar la benvinguda al nou alumnat de la 5a edició, i els hi van explicar el funcionament, logística, temari i estructura del curs que s'aniria desenvolupant durant les properes sessions.

El Curs de Pilots i Operadors de Drons en Seguretat i Emergències consta d'un total de 128 hores, de les quals 28 són pràctiques de vol indoor i outdoor, i la resta compagina l'estudi mitjançant la plataforma online i classes teòriques a l'Escola de Prevenció i Seguretat Integral de la UAB.

La propera edició del curs es posarà en marxa al març de 2020.
 

 

Notícies relacionades

Pràctiques de peritatge i anàlisi dels accidents de trànsit

Pràctica en peritatge d'accidents de trànsit a la Policia Local de Cerdanyola

Els estudiants dels cursos en Investigació i Anàlisi dels Accidents de Trànsit i de Peritatge de la Biodinàmica i la Deformació als Accidents de Trànsit, que s'imparteixen a l'Escola, van realitzar una pràctica on es reconstruïa una col·lisió de vehicles, en el dipòsit de la Policia Local de Cerdanyola del Vallès.

Totes les notícies