Nova edició del Curs de Pilots i Operadors de Drons en Seguretat i Emergències

Curs d'Especialització de Pilots i Operadors de Drons en Seguretat i Emergències

L'Escola organitza la 6a edició del Curs d'Especialització de Pilots i Operadors de Drons en Seguretat i Emergències, que s'iniciarà el proper 5 de juny, en format semipresencial. Els coneixements teòrics s'impartiran en línia, mentre que la part pràctica de vol d'aquesta tecnologia, es realitzarà presencialment respectant les mesures de prevenció i seguretat per la COVID-19. Queden poques places disponibles!

25/05/2020

La 6a edició del Curs d'Especialització de Pilots i Operadors de Drons en Seguretat i Emergències, que s'imparteix a l'Escola, sota la Coordinació de Joan Pérez Arteaga, Inspector en Cap de la Policia Local de Parets del Vallès, i la co-Coordinació de David Garcia Cabré, Director de l'Escola de Pilots Àreadron, està a punt de posar-se en marxa el proper divendres 5 de juny.

En aquesta ocasió, fruit de la situació d'alarma per la COVID-19, la formació es realitzarà en format semipresencial, on la part teòrica s'impartirà totalment en línia, i les sessions pràctiques de maneig i de vol de les aeronaus no tripulades es faran presencialment, en grups reduïts, i seguint les mesures de seguretat i de distanciament físic per evitar possibles contagis.

El curs d’especialització permet als estudiants adquirir la Certificació de Pilot i Operador de Drons per part de l’Agencia Estatal de Seguridad Aérea (AESA), única entitat acreditativa estatal competent, a més de proporcionar coneixements d’especialització per als professionals de la Seguretat Pública i Privada i el personal de les Emergències.

Aquesta formació consta d'un total de 128 hores, de les quals 28 són pràctiques de vol, i la resta compagina l'estudi mitjançant la plataforma online i les classes teòriques.

 

5 promocions de titulats/des acreditats en pilotatge de drons

Gairebé un centenar de professionals del món de la Prevenció, Seguretat, Medi Ambient i Territori, i fins i tot, alguna persona també de l'àmbit audiovisual, han cursat aquesta especialització i han superat amb èxit les proves per acreditar-se com a pilots i operadors de drons, i ho han pogut aplicar en els seus respectius camps professionals.

L'Escola de Prevenció i Seguretat Integral de la Universitat Autònoma de Barcelona, des del 2018, és el primer centre universitari de Catalunya en impartir aquests estudis específics, que estan en auge i cada vegada tenen més demanda i més àmbits d'aplicació en el mercat laboral.

 

Notícies relacionades

Promoció 2018-19 del Curs de Pilotatge de Drons en Seguretat i Emergències

Nova promoció de Pilots i Operadors de Drons en Seguretat i Emergències

El passat divendres 4 d'octubre, amb l'inici de la 5a edició del Curs de Pilots i Operadors de Drons en Seguretat i Emergències, que s'imparteix a l'Escola, es van lliurar les certificacions als estudiants que havien superat amb èxit les proves per obtenir les titulacions de pilot i operador de la darrera promoció. Un 90% dels matriculats van assolir aquestes acreditacions professionals.

Pràctiques de peritatge i anàlisi dels accidents de trànsit

Pràctica en peritatge d'accidents de trànsit a la Policia Local de Cerdanyola

Els estudiants dels cursos en Investigació i Anàlisi dels Accidents de Trànsit i de Peritatge de la Biodinàmica i la Deformació als Accidents de Trànsit, que s'imparteixen a l'Escola, van realitzar una pràctica on es reconstruïa una col·lisió de vehicles, en el dipòsit de la Policia Local de Cerdanyola del Vallès.

Totes les notícies