Nova convocatòria de pràctiques de suport a les activitats de promoció de l'Escola

Visita guiada a les instal·lacions de l'Escola

Del 21 al 28 de gener resta obert un nou període de presentació de sol·licituds per cobrir 3 places més de pràctiques per col·laborar en el suport de les activitats de promoció de l'Escola, en esdeveniments com les Jornades de Portes Obertes, el Saló de l'Ensenyament, o el Security Fòrum, entre altres. La convocatòria va adreçada a estudiants de 3r i 4t curs del Grau que hagin superat 120 crèdits.

20/01/2020

L'Escola obre una nova convocatòria de pràctiques per acabar de formar l'equip d'estudiants que col·laborarà en les tasques de suport per promocionar els estudis, durant aquest curs 2019-2020, en esdeveniments com les Jornades de Portes Obertes, el Saló de l'Ensenyament, o el Security Fòrum, entre altres.

Aquesta convocatòria de pràctiques està adreçada a estudiants de 3r i 4rt curs del Grau en Prevenció i Seguretat Integral, que hagin superat 120 crèdits, i que estiguin interessats en ser ambaixadors de l'Escola, i oferir també suport logístic durant les activitats de promociò. S'atorgaran 3 places més de pràctiques.

El termini de presentació de sol·licituds és del 21 al 28 de gener de 2020 (ambdós dies inclosos).

Cal aportar la següent documentació:

- Imprès de sol·licitud emplenat que es pot sol·licitar al Punt d'Informació de la Secretaria del Centre, o descarregar-lo al Campus Virtual (el trobareu a "e-notícies" de les aules Moodle). Caldrà lliurar-ho a Gestió Acadèmica.

La durada de les pràctiques dependrà de les necessitats de cadascuna de les activitats. Es comptabilitzarà segons les hores de dedicació, i es podran realitzar entre el 4 de febrer i el 31 de juliol de 2020.

S'atorgarà un ajut a l'estudi per un import de 10 euros per hora de dedicació a les activitats de promoció i de comunicació. Es retindrà el 2% en concepte d'IRPF i la quota de la Seguretat Social obrera de 8.49 €/mes.

La resolució de les places es comunicarà el 30 de gener de 2020. 

 

Notícies relacionades

Postgrau en Unitats Canines de Treball UAB

El Postgrau en Instrucció d'Unitats Canines de Treball, a Sant Quirze del Vallès

La professora Marga Macías i estudiants del Postgrau en Instrucció d'Unitats Canines de Treball participaran a la Festa dels Animals de Sant Quirze del Vallès, que es portarà a terme el diumenge 16 de febrer, per donar a conèixer i informar sobre aquesta formació als visitants, i realitzaran una demostració d'ensinistrament de gossos d'assistència i teràpia.

Totes les notícies