Nous serveis de bus des d'Osona, la Vall del Tenes i el Moianès

IMG_150221_SagalésBUS

A partir del 15 de febrer es posen en marxa els nous serveis de bus que connecten la UAB des d'Osona, la Vall del Tenes i el Moianès. 

15/02/2021

A partir del 15 de febrer es posen en marxa les noves línies de bus que connecten Osona, la Vall del Tenes i el Moianès amb la UAB. Serveis operats per la companyia Sagalés

A la comarca d'Osona, el nou servei de bus connecta Vic, Tona, La Garriga amb el Campus de la UAB. 

A la Vall del Tenes, el nou servei de bus connecta Riells de Fai, Bigues i Riells, Sta. Eulàlia Ronçana, Lliçà d'Amunt, Lliça de Vall amb la UAB. 

A la comarca del Moianès, el servei connecta Moià, Castellterçol, St. Quirze Safaja, St. Feliu de Codines i Caldes de Montbui amb la UAB. 

Totes tres línies ofereixen un servei de 3 expedicions d'anada i 3 de tornada, amb horaris consensuats amb les hores d'entrada i sortida dels i les estudiants. 

Una vintenta de connexions amb l'Autònoma

Amb aquests nous serveis que es posen en marxa ja arriben gairebé a la vintenta les connexions amb la UAB en transport públic per carretera, facilitant així la mobilitat, per motius d'estudi, a les persones d'arreu del territori català; i, en molts casos, des de municipis de densitat baixa que no compten amb una infrastructura ferroviària propera. 

Es poden consultar els horaris en els següents enllaços:

Vic-UAB

Vall del Tenes-UAB

Moianès-UAB