Nous horaris de la línia de bus M1: Olesa-Terrassa-UAB

Noticia_ampliacio_servei_bus_Olesa-UAB

LEE 2 - Potenciació del transport públic col·lectiu (Pla de Mobilitat UAB, 2018-24)

22/01/2019

A partir del dilluns 4 de febrer es modifica el servei de la línia de bus M1 Olesa de Montserrat-Viladecavalls-Terrassa-UAB.

Aquesta modificació es basa en un increment en el nombre d’expedicions de la línia i la realització de noves parades a la UAB.


L’objectiu d’aquestes modificacions són:

 
  • Millorar la connectivitat d’Olesa de Montserrat i altres municipis veïns amb Terrassa i la UAB fent els mínims ajustos necessaris als horaris actuals.
  • Fer de la línia M1 una alternativa de transport públic més atractiva i alhora competitiva vers altres mitjans de transport com el vehicle privat motoritzat.
  • Optimitzar el servei general de la línia.
 


Actualment la línia realitza 3 expedicions al dia, sentit Olesa de Monserrat-UAB, i 2 expedicions sentit UAB-Olesa de Montserrat.

El recorregut intern a la UAB es realitza a través de l’avinguda de l’Eix Central, la de Can Domènech, la Travessera de can Miró i la Travessera dels Turons; i efectua les parades a FGC-Eix Central, Eix Central i Medicina-CC.Comunicació.


 
A partir del 4 de febrer (inclòs), la línia realitzarà
5 expedicions en ambdós sentits (Olesa de Montserrat-UAB i UAB-Olesa de Montserrat) i s’habilitaran 5 parades més (a més de les existents) al Campus de la UAB (veure imatge 1 i 2).

La línia M1 continuarà donant servei a la UAB només durant els dies lectius de setembre a juny.


Consultar noticia a la web de l'operador TGO aquí

 

Notícies relacionades

Totes les notícies