Marc García Diéguez, guanyador del Premi CIEU 2019 a la persona més emprenedora de l'Escola

Marc García, guanyador del Premi CIEU 2019 EPSI

L' exalumne Marc García Diéguez va ser guardonat ahir amb el VIII Premi CIEU a la persona més emprenedora 2019 en la categoria "EPSI", per la seva trajectòria professional i pels seus projectes d'emprenedoria, principalment enfocats en l'àmbit de l'esport i la formació. L'esdeveniment va reunir a uns 300 assistents a la Sala d'Actes de la Facultat d'Ecomomia i Empresa de la UAB.

16/05/2019

La vuitena edició del Premi CIEU a la persona més emprenedora de 2019 es va portar a terme ahir a la Sala d'Actes de la Facultat d'Economia i Empresa de la UAB, en un esdeveniment que va aplegar a gairebé 300 persones per conèixer els emprenedors més destacats de les Escoles de la FUABFormació (Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera, Escola de Prevenció i Seguretat Integral i Escola Superior d'Arxivística i de Gestió de Documents, i també, de la resta de facultats de la Universitat Autònoma de Barcelona, que van presentar la seva candidatura per assolir aquest reconeixement.

A la taula de ponents, hi van ser presents David Urbano, Director del Centre d'Iniciatives Emprenedores Universitàries (CIEU); Montserrat Balagueró, Vicepresidenta executiva de la FUAB; Hèctor Sala, Degà de la Facultat d'Economia i Empresa de la UAB, I l'emprenedora Míriam Mauri,experta en Business Development i líder del programa d'Hotusa Ventures.

David Urbano va iniciar l'acte donant la benvinguda al públic assistent, i va recordar la tasca que realitza el CIEU, des de feia ja 11 anys, en orientar i assessorar a les persones de la comunitat universitària que volien posar en marxa una empresa o idea de negoci, i les diverses activitats que es realitzaven per impulsar la creativitat i la innovació.

La següent intervenció va ser a càrrec de Montserrat Balagueró, responsable de la Fundació UAB, que va remarcar que l'emprenedoria era una actitud que s'aprenia en el pas per la Universitat, i que "aquesta mentalitat ens ajudava a afrontar nous reptes a la vida".

Per la seva part, Hèctor Sala, va destacar que des de feia més d'una dècada que la UAB apostava per fomentar l'emprenedoria entre els seus estudiants, i que gràcies a esdeveniments com aquest, s'havia aconseguit que "aquesta actitud emprenedora fos transversal i complementària a la formació dels Graus, i anés més enllà del que s'ensenyava a la Facultat".

A continuació, va ser el torn de l'emprenedora convidada, Míriam Mauri, que havia motivat als assistents amb el seu discurs, on havia explicat la seva trajectòria professional en diverses startups en l'àmbit del sector turístic i hoteler. Per la ponent, "ser emprenedor és somiar, crear, ser imaginatiu, i lluitar".


Els guardonats/des del VIII Premi a la persona més emprenedora 2019

Després de les intervencions dels conferenciants, es va procedir a lliurar els guardons als premiats en els diferents àmbits:

-    Categoria "Direcció Hotelera": Toni Cardona Martínez
-    Categoria "EPSI": Marc García Diéguez
-    Categoria "ESAGED": Laura Tienda Martínez
-    Categoria "Turisme": Judit Esteban
-    Categoria "Facultat d’Economia i Empresa": Esther Bueno
-    Categoria "Resta de la UAB": Jofre Ferrer-Dalmau
-    Categoria "Alumni Impacte Social i Sostenibilitat": Cesc Sierra Martínez

Els guanyadors van tenir uns minuts per explicar la seva vessant emprenedora i oferir agraïments pel reconeixement obtingut.


L'emprenedor de l'Escola

Marc Garcia Diéguez va ser l'exalumne guanyador del Premi CIEU a la persona més emprenedora 2019 en la categoria "EPSI". El guardonat, que és coordinador de projectes de l'empresa KH Lloreda i esportista professional d'handball de la lliga ASOBAL, va explicar alguns dels seus projectes d'emprenedoria en l'àmbit de l'esport i la formació dels més joves.

Garcia va comentar als assistents que no calia "acabar la carrera per començar un projecte emprenedor, si es creia que la idea tenia futur".

L'acte va finalitzar amb una fotografia de grup amb els emprenedors/es premiats/des, els ponents de la taula rodona, i diversos membres del Centre d'Iniciatives Emprenedores Universitàries de la UAB.

 

 

Notícies relacionades

Guanyadors del X Premi CIEU a la idea més emprenedora 2019

Més d'un centenar de projectes es presenten al X Premi CIEU 2019 a la idea més emprenedora

El Centre d'Iniciatives Emprenedores Universitàries (CIEU) va celebrar ahir el lliurament del X Premi a la idea més emprenedora 2019, a la Sala d'Actes de la Facultat d'Economia i Empresa de la UAB. El projecte Turisme paradisíac per a persones amb discapacitat motora de Lissette Cruz i Judit Granados, estudiants del Màster en Direcció i Organització de Turisme d'Esdeveniments, va aconseguir el 1r guardó en la categoria FUABFormació.

Lliurament del Premi CIEU a la idea més emprenedora

Lliurament del Xè Premi CIEU 2019 a la idea més emprenedora

El Centre d'Iniciatives Emprenedores Universitàries de la UAB organitza l'acte de lliurament de premis per reconèixer la innovació i emprenedoria de la comunitat universitària i alumni en un esdeveniment que es celebrarà el dijous 12 de desembre, a les 18:30 h, a la Sala d'Actes de Facultat d'Economia i Empresa de la UAB. Bàrbara Ruiz, fundadora de Livingit.cat, i Ricard Castellet, Chief Connector Officer de Barcelona Tech City, oferiran dues ponències per explicar les seves experiències en l'àmbit de la emprenedoria.

Totes les notícies