Lliurament del VIII Premi CIEU 2019 a la persona més emprenedora

Estudiants guardonats amb el Premi CIEU

Els guardons reconeixen la tasca emprenedora d'estudiants i alumni de la comunitat de la UAB, que han engegat amb èxit la seva idea innovadora i de negoci. L'acte de lliurament de premis es celebrarà el dimecres 15 de maig, a les 12:30 hores, a la Sala d'Actes de la Facultat d'Economia i Empresa.

03/05/2019

El dimecres 15 de maig es portarà a terme el lliurament del VIII Premi CIEU 2019 a la persona més emprenedora, impulsat pel Centre d'Iniciatives Emprenedores Universitàries de la UAB, per fomentar l'esperit emprenedor i la innovació entre la comunitat universitària d'estudiants i alumni de les Escoles de lal FUABFormació (Escola de Turisme i Direcció Hotelera, Escola de Prevenció i Seguretat Integral i Escola Superior d'Arxivística i de Gestió de Documents), i de la resta de facultats de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Enguany, l'acte comptarà amb la ponència sobre la seva història d'emprenedoria de Míriam Mauri, experta en Business Development i actualment líder del programa d'Hotusa Ventures, un fons de capital per al sector turístic i hoteler. La conferenciant ha treballat en diverses start-ups en països com Austràlia, Anglaterra i Espanya, i també donarà a conèixer l'Hotusa Challenge, l'esdeveniment organitzat per aquesta cadena hotelera, que es realitzarà del 17 al 19 de maig, per impulsar la creativitat i l'enginy en l'àmbit del sector turístic per a joves emprenedors.

També, hi seran presents a la taula de ponents: Sara Moreno, vicerectora d'Alumnat i Ocupabilitat de la UAB; Montserrat Balagueró, Directora de Serveis Docents de la Fundació UAB; Hèctor Sala, Degà de la Facultat d'Economia i Empresa; i David Urbano, Director del Centre d'Iniciatives Emprenedores Universitàries de la UAB.


Reconeixement als emprenedors de la UAB

El lliurament de guardons reconeixerà l'activitat innovadora d'estudiants i exalumnes de la UAB, que han engegat amb èxit els seus projectes d'emprenedoria i de creació d'empreses. En aquesta edició, s'atorgaran 7 premis, distribuïts en les següents categories:

  • Categoria "Direcció Hotelera".
  • Categoria "Turisme".
  • Categoria "EPSI".
  • Categoria "ESAGED".
  • Categoria "Facultat d'Economia i Empresa".
  • Categoria "Resta de la UAB"
  • Categoria "Alumni impacte social i sostenbilitat".

L'esdeveniment començarà a les 12:30 hores, a la Sala d'Actes de la Facultat d'Economia i Empresa.
 

 

Notícies relacionades

Guanyadors del X Premi CIEU a la idea més emprenedora 2019

Més d'un centenar de projectes es presenten al X Premi CIEU 2019 a la idea més emprenedora

El Centre d'Iniciatives Emprenedores Universitàries (CIEU) va celebrar ahir el lliurament del X Premi a la idea més emprenedora 2019, a la Sala d'Actes de la Facultat d'Economia i Empresa de la UAB. El projecte Turisme paradisíac per a persones amb discapacitat motora de Lissette Cruz i Judit Granados, estudiants del Màster en Direcció i Organització de Turisme d'Esdeveniments, va aconseguir el 1r guardó en la categoria FUABFormació.

Lliurament del Premi CIEU a la idea més emprenedora

Lliurament del Xè Premi CIEU 2019 a la idea més emprenedora

El Centre d'Iniciatives Emprenedores Universitàries de la UAB organitza l'acte de lliurament de premis per reconèixer la innovació i emprenedoria de la comunitat universitària i alumni en un esdeveniment que es celebrarà el dijous 12 de desembre, a les 18:30 h, a la Sala d'Actes de Facultat d'Economia i Empresa de la UAB. Bàrbara Ruiz, fundadora de Livingit.cat, i Ricard Castellet, Chief Connector Officer de Barcelona Tech City, oferiran dues ponències per explicar les seves experiències en l'àmbit de la emprenedoria.

Totes les notícies