La T-Jove amb T-mobilitat i fins a complir 30 anys

IMG_290823_TJove-Tmobilitat

Tens menys de 30 anys, comences el curs i necessites la T-Jove per a moure't en transport públic? La T-Jove només es pot comprar si tens la T-mobilitat. 

29/08/2023

El títol T-Jove es va deixar de vendre al mes de març en format magnètic i, des de llavors, només es pot adquirir a través del sistema T-mobilitat, ja sigui en la targeta personalitzada o en el telèfon mòbil (Android). 

Aconsegueix la T-Jove amb T-mobilitat aquí

 

LA T-JOVE

És un títol personal i intransferible per a joves menors de 30 anys amb un nombre il·limitat de viatges integrats en 90 dies consecutius. Permet desplaçaments entre les 6 corones tarifàries a un únic preu (40€). Ha d'anar acompanyat d'un document oficial acreditatiu i en vigor del seu titular. 

La condició de beneficiari/ària del títol T-Jove es manté durant la vigència del títol, tot i que s'hagin complert 30 anys durant aquest període, sempre que s'aporti la documentació que l'acrediti que en el moment de l'adquisició i de la primera validació el o la titular era menor de 30 anys. 

 

LA T-JOVE FINS ELS 30 ANYS

Des del passat mes de març, els i les joves beneficiaris d'aquest títol social poden gaudir-lo fins a complir l'edat de 30 anys, a més a més de tenir unificat el preu de les sis zones tarifàries. La T-Jove, com a títol personal i intransferible, permet un nombre il·limitat de viatges integrats en 90 dies consecutius. 

 

LES TARGETES T-JOVES ANTIGUES

Tot i que aquest abonament s'ofereix exclusivament en suport T-mobilitat, les targetes T-jove cartró amb banda magnètica es podrna seguir validant al sistema de transport públic amb normalitat i fins que s'acabin els 90 dies de la seva validesa. Pel que fa a la seva caducitat, és la mateixa que l'establerta per a tots els títols integrats. En aquest cas, tant els títols T-Jove adquirits l'any 2022 com el 2023 seran vàlids fins el 15 de gener de 2024. 

 

Fulletó de tarifes aquí

Més informació als canals de contacte de la T-mobilitat.