La Facultat organitza un taller d'aprenentatge per reptes.

persona assenyalant una pissarra

El 7 de novembre, la Sala Tarotdequinze va acollir un taller sobre la metodologia d’aprenentatge per reptes (CBL), impartida per Xavier Verdaguer (CEO del centre de creativitat Imagine) i orientada al professorat que engegarà la docència CBL aquest segon semestre.

23/11/2022

En el marc del programa ECIU University, en el qual la Facultat de Filosofia i Lletres hi participa dins del pla pilot a la UAB, el proppassat 7 de novembre es va desenvolupar un taller orientat al professorat que engegarà la docència CBL aquest segon semestre. La sessió va estar conduïda per Xavier Verdaguer (CEO del centre de creativitat Imagine) i va comptar amb l’assistència de 12 professors i professores.

 

L’aprenentatge basat en reptes (Challenge-Based Learning, CBL) pretén contribuir a la resolució de reptes de la vida real mitjançant la implicació conjunta de professorat, alumnat i parts interessades.

 

Aquí podeu obtenir més informació respecte a l’ECIU University i en aquest enllaç trobareu una explicació més detallada de la metodologia d’aprenentatge basat en reptes.