L'Escola d'Enginyeria organitzarà una nova sessió sobre emprenedoria el 15 d'abril

Entrada principal de l'Escola d'Enginyeria UAB

L’Escola d’Enginyeria de la UAB ha preparat una nova sessió sobre emprenedoria en la què hi participaran exalumnes del centre i el professor emèrit Juanjo Villanueva. La jornada tindrà lloc el dijous 15 d’abril i es podrà seguir telemàticament.

08/04/2021

L’Escola d’Enginyeria aposta novament per l’emprenedoria després d’una primera sessió el passat 17 de març en el marc del concurs d’Idees Emprenedores πBEST. En aquesta ocasió, però, tindrà la presència de dos antics alumnes de la UAB que posteriorment han impulsat projectes innovadors. Jordi Lluís, cofundador de Davantis, participarà en la sessió de testimonis d’emprenedors alumni de la UAB juntament amb Diego Bartolomé, director d’Artificial Intelligence de TransPerfect i fundador de tauyou <language technology>.

Posteriorment, també intervindran en una taula rodona on es farà un repàs de l’evolució de l’emprenedoria en els darrers anys. També s’hi sumarà Juanjo Villanueva, professor emèrit de l’Escola d’Enginyeria i cofundador d’Ekiter. En última instància, els participants també tindran l’oportunitat de participar-hi amb una ronda de preguntes. No t’ho perdis i segueix aquesta nova sessió sobre emprenedoria a través d’aquest enllaç de Microsoft Teams!

Programa de la Sessió d’Emprenedoria: 15 d’abril de 2021

  • 13:00 - 13:05h: Benvinguda: Jose Lopez Vicario (Sotsdirector d’Acció Estratègica, Internacionalització i Qualitat de l’Escola).
  • 13:05 - 13:15h: Testimoni d’emprenedors alumni UAB: Jordi Lluís (Cofundador de Davantis) i Diego Bartolomé (Director d’Artificial Intelligence de TransPerfect i Fundador de tauyou <language technology>).
  • 13:15 - 13:45h: Taula Rodona– Emprendre avui vs. Emprendre ahir: amb Jordi Lluís, Diego Bartolomé i Juanjo Villanueva (Professor Emèrit de l’Escola d’Enginyeria i Cofundador d’Ekiter).
  • 13:45h - 14h: Ronda de preguntes i clausura

Si vols pertànyer al Club d’Emprenedors de l’Escola, només cal que omplis el següent formulari.