Emprèn a l'Escola: Concurs d'Idees piBEST

Concurs piBest

L’Escola d’Enginyeria i Ekiter organitzen el concurs d’Idees Emprenedores πBEST amb l’objectiu de donar suport a idees de models de negoci innovadors per part de l’alumnat, posant la tecnologia al centre. El format serà online i hi haurà una sessió prèvia sobre emprenedoria.

16/03/2021

L’Escola d’Enginyeria, amb la col·laboració de la plataforma Ekiter, organitza el concurs d’Idees Emprenedores πBEST. L’objectiu del concurs és donar suport a idees de models de negoci innovadors proposades per l’alumnat de l’Escola d’Enginyeria de la UAB. El format del concurs és totalment online i, de forma individual o en equip, es poden proposar idees d’emprenedoria basades en el desenvolupament d’un nou model de negoci innovador. Aquestes idees han de tenir la tecnologia com una de les eines principals. Trobaràs tota la informació i les bases del concurs en aquest tríptic.

Per tal de donar més detalls sobre el format del concurs, la Direcció de l’Escola de la UAB ha organitzat una sessió sobre Emprenedoria. Aquest sessió es portarà a terme el proper dimecres 17 de març de 13.00 h a 14.00 h i es podrà seguir de forma telemàtica a través de la plataforma Microsoft Teams. A banda del concurs, es presentarà el Club d’Emprenedors de l’Escola, Pol Francès (Fundador i CEO d’Ekiter) introduirà el concepte de crowdfunding pel finançament de projectes emprenedors i, finalment, Marc Guerrero (Fundador i CMO de Delectatech) compartirà la seva experiència com emprenedor tecnològic.

Si vols participar en la sessió, podràs seguir-la a través d’aquest enllaç de Microsoft Teams.

Programa de la Sessió d’Emprenedoria del 17 de març:

  • 13:00 - 13:15h: Presentació Club Emprenedors i del concurs πBEST. Ramon Vilanova i Jose Lopez Vicario (Equip de Direcció de l’Escola).
  • 13:15 - 13:30h: Presentació plataforma Ekiter i concepte crowdfunding. Pol Frances (Fundador i CEO d’EKITER).
  • 13:30 - 13:50h: Testimoni d’emprenedor alumni UAB. Marc Guerrero (Fundador i CMO de Delectatech).
  • 13:50h - 14h: Ronda de preguntes i clausura

Si vols pertànyer al Club d’Emprenedors de l’Escola, només cal que omplis aquest formulari.

Més informació: Concurs piBest d'Idees Emprenedores

Aquesta notícia s'emmarca dins dels següents ODS

  • Indústria, innovació i infraestructures
  • Aliança pels objectius
 

Notícies relacionades

Totes les notícies