L'economista Xavier Sala-i-Martín inaugura el curs a la Facultat d'Economia i Empresa

Xavier Sala i Martin
La Facultat d’Economia i Empresa inaugurarà oficialment el curs acadèmic 2018-2019 amb un acte institucional que tindrà lloc el proper 4 d’octubre, a les 12.30 h, a la sala d’actes. L’economista Xavier Sala-i-Martín impartirà la lliçó inaugural.

18/09/2018

L'acte d'inauguració del curs acadèmic 2018-2019 de la Facultat d'Economia i Empresa tindrà lloc el proper 4 d'octubre, a les 12.30 h, a la sala d'actes de la Facultat. L'economista català Xavier Sala-i-Martín pronunciarà la lliçó inaugural que porta per títol “La quarta revolució industrial i la fi d’una era: ha mort l‘economia?”. Intervindran també a l'acte la rectora de la UAB, Margarida Arboix, i el degà de la Facultat, Hèctor Sala.

Sala-i-Martín és llicenciat en Ciències Econòmiques per la UAB i doctor en economia per la Universitat de Harvard, amb la tesi "On Growth and States". És catedràtic a la Columbia University i ha estat professor a les universitats de Yale i Harvard. La seva tasca acadèmica està especialitzada en l'estudi del creixement econòmic, de l’economia del desenvolupament, l’economia monetària, l’economia de la salut, la competitivitat, la hisenda pública i la convergència econòmica.

L'acte es podrà veure en streaming a l'aula 18 del Campus de Bellaterra de la Facultat, a la Sala de Graus i aula 13 del Campus de Sabadell i al canal Youtube de la UAB https://www.youtube.com/user/UABBarcelona