L’Escola organitza la jornada: ‘Ciència per a la Gestió de Desastres Naturals: una proposta europea’

Jornada Gestió del Risc en Desastres

L’esdeveniment inclourà una ponència i una presentació de la publicació del Disaster Risk Management Knowledge Centre (DRMKC), a càrrec de Montserrat Marin, coordinadora del projecte. La jornada tindrà lloc dilluns 11 de febrer, de 10 a 13 hores, a l’aula 142. Inscripcions obertes.

21/01/2019

La presentació del Curs en Anglès de Gestió del Risc de Desastres es farà el proper dilluns 11 de febrer en una jornada oberta a tothom, sota el títol: “Ciència per a la Gestió de Desastres Naturals: una proposta europea”, a l’aula 142.

La jornada començarà amb una benvinguda per part de Montserrat Iglesias-Lucía, directora de l’Escola. A continuació, la coordinadora del DRKMC, Montserrat Marin, oferirà la ponència “Sabiendo más, perdiendo menos”.

L’objectiu de la sessió és donar a conèixer la tasca del centre i de transferència de coneixement d’aquest manual publicat l’any 2017, ja que es tracta de l’eix central del contingut del curs setmanal. Es tracta d’una obra que reflecteix l’estat de la qüestió i serveix com a guia de referència per als professionals del sector a Europa.

A les 11:40, s’iniciarà la taula rodona "Un proyecto Europeo para Cataluña. ¿Realidad o ficción?", que pretén indagar sobre la possibilitat d’adaptar aquest sistema de resposta científica als reptes i amenaces naturals en l’àmbit català.

Inscriu-te a la jornada

Sobre el curs

El Training on Disaster Risk Management pretén contribuir a la disseminació del coneixement para estudiantes de prevenció i seguretat que treballin o vulguin treballar en aquest camp.

La EPSI-UAB organitza aquest curs en col·laboració amb universitats que formen part de la Xarxa CONRIS.

 

Notícies relacionades

Graduació dels titulats i titulades del Grau en Prevenció i Seguretat Integral UAB

Graduació dels titulats/des del Grau presencial i online de la promoció 2019

L'Escola celebrarà la Graduació dels titulats i titulades de la promoció 2019 del Grau en Prevenció i Seguretat Integral en dues dates diferents. Els Graduats de la modalitat online rebran els diplomes el divendres 12 de juliol, mentre que els titulats del Grau presencial ho faran el divendres 19 de juliol. Es duran a terme a les 18 h, a l'Hotel Exe Campus UAB. Llegir més

Totes les notícies