L’Escola organitza la jornada: ‘Ciència per a la Gestió de Desastres Naturals: una proposta europea’

Jornada Gestió del Risc en Desastres

L’esdeveniment inclourà una ponència i una presentació de la publicació del Disaster Risk Management Knowledge Centre (DRMKC), a càrrec de Montserrat Marin, coordinadora del projecte. La jornada tindrà lloc dilluns 11 de febrer, de 10 a 13 hores, a l’aula 142. Inscripcions obertes.

21/01/2019

La presentació del Curs en Anglès de Gestió del Risc de Desastres es farà el proper dilluns 11 de febrer en una jornada oberta a tothom, sota el títol: “Ciència per a la Gestió de Desastres Naturals: una proposta europea”, a l’aula 142.

La jornada començarà amb una benvinguda per part de Montserrat Iglesias-Lucía, directora de l’Escola. A continuació, la coordinadora del DRKMC, Montserrat Marin, oferirà la ponència “Sabiendo más, perdiendo menos”.

L’objectiu de la sessió és donar a conèixer la tasca del centre i de transferència de coneixement d’aquest manual publicat l’any 2017, ja que es tracta de l’eix central del contingut del curs setmanal. Es tracta d’una obra que reflecteix l’estat de la qüestió i serveix com a guia de referència per als professionals del sector a Europa.

A les 11:40, s’iniciarà la taula rodona "Un proyecto Europeo para Cataluña. ¿Realidad o ficción?", que pretén indagar sobre la possibilitat d’adaptar aquest sistema de resposta científica als reptes i amenaces naturals en l’àmbit català.

Inscriu-te a la jornada

Sobre el curs

El Training on Disaster Risk Management pretén contribuir a la disseminació del coneixement para estudiantes de prevenció i seguretat que treballin o vulguin treballar en aquest camp.

La EPSI-UAB organitza aquest curs en col·laboració amb universitats que formen part de la Xarxa CONRIS.

 

Notícies relacionades

Totes les notícies