Juan Ramón Hidalgo participa a una jornada sobre eines i fonts de la legislació alimentària

12/11/2019
Juan Ramón Hidalgo, Coordinador del Màster en Gestió de la Seguretat i la Qualitat Alimentària que s'imparteix a l'Escola i expert en aquesta matèria i en Dret, serà el ponent de la Jornada Tècnica "Eines i fonts de la informació per a la recerca de legislació alimentària", que es durà a terme a l'Auditori de l'Escola d'Hoteleria i Turisme de Barcelona, el proper dimecres 20 de novembre.
L'esdeveniment organitzat pel Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya, amb la col·laboració de l'Escola Agrària de l'Empordà, pretén facilitar algunes eines i pautes útils pels professionals del sector alimentari a l'hora de fer la seva recerca en temes de legislació alimentària.
En aquest sentit, durant la jornada es realitzarà una aproximació al concepte de legislació alimentària, i les seves característiques, tipologies, àmbits d'aplicació, normes consolidades, entre altres. Es presentaran també les fonts oficials en legislació alimentària a nivell espanyol, autonòmic i internacional, i altres eines d'obtenció d'informació com les guies o altres organismes oficials i privats.
La segona part de l'acte es dedicarà a la interpretació oficial de la legislació alimentària, a través de l'anàlisi de resolucions judicials reals, i es posaran en pràctica els coneixements apresos a través d'un taller.
Les inscripcions són gratuïtes i estan obertes fins a cobrir les places disponibles. Per inscriure's cal omplir el següent formulari.
Podeu conèixer tot el programa de la jornada, clicant sobre aquest enllaç.