Jornada d'Acollida el 12 de juliol per als estudiants de primer curs de Grau

Jornada Acollida 2019-2020 EPSI

L'Escola explicarà als estudiants de 1r curs del Grau en Prevenció i Seguretat Integral (presencial i online) com serà el procés de matrícula i quina documentació necessiten, aquest divendres 12 de juliol, a les 12:30 h, a l'aula 332 (3a planta).

01/07/2019

El divendres 12 de juliol, l'Escola organitza una sessió d'acollida per als futurs estudiants de Grau. L'objectiu de la jornada és donar la benvinguda als alumnes que se'ls hi ha donat plaça a l'Escola i informar-los sobre el procés de matriculació i tota la documentació requerida.

Es tracta d'una oportunitat perquè els futurs estudiants resolguin dubtes i rebin assessorament tutoritzat previ a la matriculació per tal de facilitar-ne el procés. La matriculació per als estudiants seleccionats a la primera assignació tindrà lloc els dies 15, 16 i 17 de juliol.

Aquests són els horaris de les sessions d'acollida, segons el Grau assignat:

- Grau de Prevenció i Seguretat Integral (presencial i en línia): de les 12:30 a les 14 hores, a l'aula 332.

També podeu consultar el tutorial de la matrícula per a estudis de Grau on es pot trobar informació relativa al procediment, un simulador de preus de la matrícula, tota la documentació que cal portar, i informació sobre el finançament, beques i ajuts.

Com arribar a l'Escola

Contacte

 

Notícies relacionades

Jornada d'Acollida Virtual per als estudiants de 1r curs de Grau

Jornada d'Acollida Virtual el 4 de setembre per als estudiants de 1r curs de Grau

L'Escola explicarà als estudiants de 1r curs del Grau, en una trobada en línia que es celebrarà el divendres 4 de setembre, a les 15:30 hores, com serà el procés de matrícula online i quina documentació necessiten per efectuar aquest tràmit administratiu. La sessió d'acollida es realitzarà a través de la plataforma online "Zoom".

Totes les notícies