Inscripcions obertes per les Jornades de Portes Obertes de la UAB 2019

Portes Obertes UAB 2019

La Universitat Autònoma de Barcelona obre les portes als futurs estudiants els dies 5, 6 i 7 de febrer de 2019. Les Jornades de Portes Obertes són la millor oportunitat per conèixer tots els detalls del grau que estàs pensant en estudiar a la UAB. Apuntar-te és molt fàcil: només cal que t’inscriguis en aquest formulari.

07/01/2019

Més de 200 xerrades al campus fetes pels professors i professores que tindràs a classe el dia de demà. A més, pots conèixer l’oferta de graus de la UAB i visitar el campus, els espais verds i tots els serveis i instal·lacions.

Durant les Jornades de Portes Obertes, els professors de secundària, batxillerat i CFGS poden assistir a una xerrada per informar-se de l'oferta de grau 2019/2020 i, concretament, els graus que t'ofereix l'Escola:


Trobaràs la programació completa de les més de 200 xerrades els dies 5,6 i 7 de febrer en aquest link.

La informació necessària sobre com arribar al campus o moure't pel seu interior la podeu consultar a l’apartat de mobilitat i transports del web de la UAB o a l'aplicació App&Town.

Hi ha moltes més maneres de conèixer la UAB: les trobaràs totes en el web de Visita la UAB.

Inscripció oberta fins al 19 de gener!

 

Notícies relacionades

Visita TMB

Alumnes de l’Escola visiten la Central de Seguretat de TMB

La visita al Centre de Control del Metro de Transport Metropolità de Barcelona (TMB), realitzada el 17 de març, va permetre als estudiants veure el funcionament del sistema de seguretat del metro i conèixer la tasca de Ferran Anguera, exalumne de l’Escola i responsable de protecció civil de l’entitat gestora. Llegir més

Totes les notícies