Totes les activitats del programa Visita la UAB

Fira virtual de màsters i postgraus UAB

28 de setembre a 2 d'octubre

Estàs pensant en fer un màster o un postgrau? T’agradaria poder xerrar directament amb la coordinació per fer preguntes i resoldre dubtes? Entre el 28 de setembre i el 2 d'octubre, els màsters oficials i els màsters i postgraus propis de la UAB organitzen prop de 50 sessions informatives 

El màster en 1 minut #challenge

Per què el màster? I per què a la UAB?

Ara que totes i tots ens hem fet amics de la webcam, hem convidat a les coordinacions dels màsters oficials i els màsters i postgraus propis de la UAB a explicar-nos el seu programa en un vídeo de menys d’1 minut. Un senyor repte!

Nova carpeta i agenda UAB 2020-2021

Nous dissenys pel curs 2020-2021

Descobreix les noves carpetes i agendes pel proper curs 2020-2021. Un disseny renovat amb les columnes de Bellaterra i el verd del campus com a protagonistes. Aviat les podràs lluïr sota el braç! 

Vídeos: fira virtual de graus 2

Videoxats de la segona edició

Reviu la fira virtual de graus 2 i respon les teves preguntes amb les gravacions íntegres de totes les minipresentacions de les facultats i escoles del campus. 
 

Visites Online a Vila Universitària

Tour virtual

Del 13 de juliol al 7 d'agost, tots els dilluns, dimecres i divendres de 12 a 13h. Apunta’t a les sessions informatives amb tour virtual per descobrir tot el que t’ofereix la Vila Universitària de la UAB.

Cultura en Viu

Promoció cultural a la UAB

Gaudeix d’una programació cultural estable i d’una oferta formativa en música, dansa, escriptura i teatre amb reconeixement acadèmic. Visita el web de Cultura en Viu i descobreix com la cultura no s'atura i segueix viva online!

#molaqueflipas

Per què la UAB?

Hem preguntat als UABers per què triar la UAB o el grau que estan estudiant, però sense donar-los cap guió, ni pautes per vestir-se, pentinar-se o triar una llengua o una altra. A la UAB ens agrada presumir de diversitat, i als UABers, més!

Primer cop a la biblioteca

Estrena't a les Biblioteques de la UAB

Encara no coneixes els serveis i equipaments de les Biblioteques de la UAB? Descobreix-los a la seva pàgina web, resol els teus dubtes a través de Whatsapp o del Pregunt@ i fes que el teu primer cop a la biblioteca sigui tot un èxit!

Vídeos: fira virtual de graus 1

Videoxats de la primera edició

Gaudeix de tots els videoxats de la primera fira virtual de graus de la UAB, amb la gravació íntegra de la presentació de cada facultat i escola del campus i amb totes les respostes a les preguntes que ens vau fer els futurs UABers a través el xat!

Vídeo: la UAB en 15 minuts

Coneix el campus i els graus

El professor Màrius Martínez t'explica la UAB com fem quan veniu amb els centres de secundària al campus o quan un professor de la UAB visita un centre de secundària. Si acostes el nas a la pantalla, veuràs que fa olor de gespa!

Minientrevistes als UABers

Els graus en primera persona

Coneix els ets i els uts dels graus de la UAB de la mà dels seus estudiants, els quals t’expliquen la seva experiència personal en petites entrevistes d'un minut (o una mica més).
 

Observatori per a la Igualtat

UAB lliure de violències de gènere

L'Observatori per a la Igualtat us convida a assistir a les xerrades en directe a través del seu Instagram @observatori_uab sobre violències de gènere i LGBTI-fòbiques. Consulta el dia i l'hora de les properes sessions.

elDirectori: les associacions de la UAB

El teixit associatiu no s'atura

Els col·lectius de la UAB continuen organitzant activitats, també online. Dona una ullada a El blog d’elDirectori per estar a l'aguait de noves activitats i recursos, o segueix-nos al Facebook i l'Instagram de Dinamització Comunitària.

Guies útils en PDF

Les guies de la UAB

Guia d'accés als graus, guia de beques i ajuts, guia de mobilitat, guia de pràctiques professionals... Descarrega les guies en PDF de la UAB. I tots els catàlegs també!
 

InfoUAB

Contacta amb nosaltres

Tens preguntes? Des de l'InfoUAB les podem respondre! Contacta'ns per email o per telèfon per conèixer l'oferta d'estudis, les instal·lacions i els serveis de la universitat.
 

Vídeo: la UAB en 90 segons

Coneix el campus

Descobreix en menys de dos minuts la UAB, una universitat saludable, sostenible i solidària amb un campus per estudiar i per viure molt a prop de Barcelona.
 

L'opinió dels UABers

Vídeos dels UABers a cada grau

Ningú no coneix la UAB millor que el seu alumnat, professorat i alumni. Descobreix la seva opinió a les entrevistes i testimonis que trobaràs fent clic a les fitxes de grau.
 

Fitxes de Grau

Tots els graus al teu abast

Notes de tall, preus, accés, pla d’estudis, matrícula... Amb informació detallada i actualitzada. Consulta tots els detalls sobre cadascun dels graus de la UAB!
 

Màsters i postgraus

Màsters i postgraus de la UAB

Preus, lloc de realització, horaris, sortides professionals... tota la informació sobre cadascun dels nostres màsters i postgraus. I si et queden dubtes, emplena el formulari i te’ls responem aviat!

Cursos MOOC per batxillerat

Cursos online de la UAB

A banda dels cursos que ofereix Coursera, oferim gratis a tots els centres de secundària els cursos MOOC de la UAB mentre duri el confinament. Contacta'ns a mooc@uab.cat.
 

Esports UAB a l’Instagram

Movem el campus... des de casa!

El Servei d'Activitat Física (SAF) et proposa live sessions (Body Combat, Ioga, Zmba…) i entrenaments diaris perquè no baixis el ritme. Consulta l'horari i segueix les sessions al directe d’Instagram de @safdesdecasa

Tour Virtual

24 hores 365 dies de l'any

Amb el Tour Virtual de la UAB podràs visitar el campus des de qualsevol racó del món. Desplaça't i fes una ullada a totes les seves instal·lacions.
 

Dia de les Famílies

8 de maig

Visita pels estudiants que el curs vinent accedeixen a la universitat i les seves famílies. Coneix la facultat on estudiaràs i tots els serveis del nostre campus.
 

Visites al campus

Gener - juny

Vine a conèixer el campus i l'oferta d'estudis amb el teu institut o escola. Visites guiades per a grups d'estudiants de secundària al campus de Bellaterra. 
 

Visites als centres de secundària

Febrer - maig

Docents de la UAB es desplaçaran a la vostra localitat per informar-vos sobre la nostra oferta lectiva i orientar als futurs universitaris en la tria dels estudis.
 

Saló de l'Ensenyament

Març 

És la fira d'educació més gran de Catalunya. La UAB hi participa amb diferents estands per donar a conèixer la seva oferta d'estudis i de serveis.
 

Saló Futura

Març 

Fira de Màsters i Postgraus en la qual participa la UAB per donar a conèixer la seva oferta d'estudis acadèmics de màsters i postgraus, així com l'oferta de serveis.

Fires

Tot el curs

La UAB està present a les principals fires educatives nacionals i internacionals. Consulta i informa't sobre les properes cites del nostre calendari.
 

UAB Barcelona Summer School

Juny - juliol

Gaudeix d'una experiència internacional al Campus UAB, un entorn natural i dinàmic. Disposes d'una varietat d'assignatures en angès i amb reconeixement acadèmic.
 

Campus Ítaca

Del 8 de juny al 16 de juliol

Programa socioeducatiu destinat a estudiants que han acabat 3r d'ESO per motivar-los a continuar estudiant un cop superada l'etapa d'escolarització obligatòria.
 

Visites a la Vila Universitària

Del 4 al 25 de juliol

Visita a les instal·lacions i altres serveis de la Vila Universitària pels estudiants de la UAB interessats en residir dins del campus i gaudir de tots els seus avantatges.
 

Programa Argó de l'ICE

Tot el curs

Assessorament als estudiants de batxillerat i de CFGS en el seu pas a la universitat. La UAB orienta en el treball de recerca i ofereix estades de pràctiques.
 

Projecte REVIR (Realitat Virtual)

Tot el curs

Sessions de treball experimental en un laboratori informatitzat en el Centre de Recerca per a l'Educació Científica i Matemàtica (CRECIM) de la UAB.
 

Visites al Servei de Microscòpia

Tot el curs

Visita durant la qual s'explica als alumnes els fonaments bàsics de les diferents microscòpies i les seves aplicacions. Inclou una pràctica amb els microscopis.
 

Olimpíades Matemàtiques

Tot el curs

Les Olimpíades Matemàtiques són un concurs que consisteix a resoldre problemes d'alta dificultat però en els quals només s'utilitzen tècniques de nivell de batxillerat.
 

Jornades de Química Interactiva

Gener - febrer

Aquesta activitat potencia en els estudiants, l'interès per la Química com a ciència experimental, a través d'una participació activa dels assistents en el laboratori.
 

First Lego League

Febrer

La UAB acull la First Lego League (FLL), un torneig internacional que té per objectiu despertar l'interès dels joves per la ciència i la tecnologia.
 

Olimpíada de Biologia

Febrer

La Facultat de Biociències acull l'Olimpíada de Biologia de Catalunya (OBC), que té com objectiu estimular estudiants de batxillerat en el desenvolupament d'aquesta ciència. 
 

Lliga de Debat Universitari

Febrer

La Lliga de debat té per objectiu fomentar l’ús de la paraula entre els estudiants que, en equips d'entre 2 i 5 persones, hauran de defensar una posició sobre un tema d’actualitat.
 

Geografia en Acció

Febrer

Jornada on es presenta la titulació de Geografia de la UAB i es mostra l'ampli ventall de temàtiques i aproximacions que es poden fer des d'aquesta disciplina.
 

Olimpíada de Geologia

Febrer

Activitats orientades als estudiants de batxillerat interessats en Geologia en les quals se'ls convida a demostrar els seus coneixements en aquesta matèria. 
 

Els Divendres del Dret

Febrer

Estudiants de batxillerat es converteixen per un matí en aprenents de jurista amb el seguiment i elaboració, presentació i resolució, d'un cas d'actualitat.
 

Els Dissabtes de la Física

Febrer - març

Cicle de conferències que ofereix una panoràmica de l'ampli i apassionant món de la física. Es completa amb visites als diferents laboratoris de la UAB.
 

Intèrpret per un dia

Febrer - març

Activitat que mostra als alumnes els secrets de la interpretació i els consciencia sobre la importancia d'estudiar diferents llengües, especialment el francès i l'alemany.
 

Els Dissabtes de les Matemàtiques

Març - abril

Cicle de conferències adreçades al públic interessat en matemàtiques on es mostra quina és la presència d'aquestes en el món actual i es comparteix la passió per aquesta ciència.
 

Dissabtes de Ciències Ambientals

Abril

Seminaris que donen a conèixer els darrers progressos en les Ciències Ambientals i els apropen als estudiants i professionals interessats en aquests temes.
 

Olimpíada Clàssica

Abril

El Grau d'estudis Clàssics presenta l'Olimpíada Clàssica, que té per objectiu fomentar l’estudi de les llengües i la cultura clàssiques entre els estudiants. 
 

Tech Party UAB

Abril

El millor esdeveniment de videojocs, una activitat de caire lúdic oberta a tot el campus i orientada a la promoció d'activitats relacionades amb la cultura digital.
 

10alamenos9

Abril

Festival de divulgació de la nanociència i la nanotecnologia “10alamenos9”, amb exposicions, tallers, conferències i portes obertes als laboratoris.
 

Fira de màsters d'Economia i Empresa

Abril

La Facultat d’Economia i Empresa organitza una fira per fer conèixer l'oferta de màsters i postgraus, i per atendre dubtes específics sobre els seus programes.
 

MEMEnginy UAB

Abril

MEMEnginy és una activitat de difusió de l'entorn empresarial amb jornades tècniques i fòrum de treball. És un punt de trobada entre els públics del sector.
 

Olimpíada d'Economia

Abril

La Facultat d'Economia i Empresa acull l'Olimpíada d'Economia, que té com a objectiu fomentar el seu estudi i aprofundir els lligams entre secundària i universitat.
 

Setmana de la Recerca (Lletres)

Maig

L’objectiu  és potenciar la divulgació i la visibilitat de les investigacions realitzades al si dels seus departaments  i posar de relleu la importància dels resultats obtinguts.
 

Jornades CROMA

Maig

El Programa CROMA és una iniciativa socioeducativa que acompanya a infants en risc d’exclusió a escoles de diferents municipis de la província de Barcelona.
 

Fira de màsters de Filosofia i Lletres

Maig

La Facultat de Filosofia i Lletres organitza una fira per fer conèixer l'oferta de màsters i postgraus, i per atendre dubtes específics sobre els programes. 
 

Fira de màsters de Dret

Maig

La Facultat de Dret de la UAB organitza una fira per fer conèixer l'oferta de màsters i postgraus, i per atendre dubtes específics sobre els seus programes. 
 

Fira de màsters de Ciències i Biociències

Maig

Les Facultats de Ciències i Biociències organitzen una fira per fer conèixer l'oferta de màsters i postgraus.

International Welcome Days

Setembre

Activitats, tallers i xerrades per a conèixer més a fons alguns col·lectius d'estudiants i les seves activitats, relaitzades durant la setmana de l'International Welcome Days (IWD).
 

Engineering Welcome Day

Octubre

Dia de benvinguda a l'Escola d'Enginyeria amb un seguit d'activitats per dinamitzar els estudiants de primer curs i donar a conèixer els grups d'estudiants ja existents a l'escola.
 

Brúixola

Octubre - febrer

Sessions d’assessorament entre els alumnes del batxillerat i els estudiants de la UAB per afavorir a la presa de decisions de futurs estudis universitari.
 

Escolab

Octubre - maig

Tallers o visites per alumnes d'ESO, batxillerat i CF que permeten veure la gran diversitat de laboratoris que existeixen i entrar en contacte directe amb els seus equips.
 

Setmana de la Ciència

Novembre

A la Setmana de la Ciència, el campus de la UAB s’afegeix a l’oferta d’activitats de divulgació científica i tecnològica que se celebren per tota Catalunya.
 

ExperimentAI

Novembre - febrer

Sessions per experimentar de primera mà la recerca pionera en temes d'Intel·ligència Artificial i de Visió per Computador i conèixer com afectaran les nostres vides.
 

Jornades Portes Obertes

12 i 13 de febrer

200 xerrades sobre tots els estudis i les titulacions que imparteix la UAB, distribuïdes en dos dies i en format virtual.