Totes les activitats del programa Visita la UAB

Tour Virtual

24 hores 365 dies de l'any

Visita el campus de la UAB i desplaça't per totes les seves instal·lacions des de qualsevol racó del món.

Tour Virtual >

Jornades Portes Obertes

Febrer

200 xerrades sobre tots els estudis i les titulacions que imparteix la UAB, distribuïdes en tres dies i complementades amb visites i activitats al campus.
 

Jornades de Portes Obertes >

Visites al campus

Octubre - juny

Activitat per a grups d'estudiants de secundària. Les visites guiades es fan al campus de Bellaterra en horari de matí de dilluns a divendres. Vine a conèixer el campus i l'oferta d'estudis amb el teu institut o escola.

Visites al campus >

Visites als centres de secundària

Febrer - maig

Docents de la UAB es desplaçaran a la vostra localitat per informar-vos sobre la nostra oferta lectiva i orientar als futurs universitaris en la tria dels estudis.

Visites de professors >

Dia de les Famílies

9 de maig

Visita pels estudiants que el curs vinent accedeixen a la universitat i les seves famílies. Coneix la facultat on estudiaràs i tots els serveis del nostre campus.

Dia de les Famílies >

Fires

Tot el curs

La UAB està present a les principals fires educatives nacionals i internacionals. Consulta les properes cites del nostre calendari.

Fires >

UAB Barcelona Summer School

Activitats acadèmiques que s'imparteixen a l'estiu. Inclou 3 modalitats: assignatures de grau, activitats de participació universitària i cursos propedèutics.

Universitat d'Estiu - Summer School >

Campus Ítaca

Del 8 de juny al 16 de juliol

Programa socioeducatiu destinat a estudiants que han acabat 3r d'ESO per motivar-los a continuar estudiant un cop superada l'etapa d'escolarització obligatòria.

 

Campus Ítaca >

Visites a la Vila Universitària

Del 4 al 25 de juliol

Visita a les instal·lacions i altres serveis de la Vila Universitària pels estudiants de la UAB interessats en residir dins del campus i gaudir de tots els seus avantatges.
 

Visites a la Vila Universitària >

Programa Argó

Tot el curs

Assessorament als estudiants de batxillerat i de CFGS en el seu pas a la universitat. La UAB orienta en el treball de recerca i ofereix estades de pràctiques.
 

Programa Argó >

Projecte REVIR (Realitat Virtual)

Tot el curs

Sessions de treball experimental en un laboratori informatitzat en el Centre de Recerca per a l'Educació Científica i Matemàtica (CRECIM) de la UAB.

Projecte REVIR (Realitat Virtual) >

Visites guiades al Servei de Microscòpia

Tot el curs

Visita durant la qual s'explica als alumnes els fonaments bàsics de les diferents microscòpies i les seves aplicacions. Inclou una pràctica amb els microscopis.

Visites guiades al Servei de Microscòpia >

Olimpíades Matemàtiques

Tot el curs

Les Olimpíades Matemàtiques són un concurs consistent en resoldre diversos problemes d'alta dificultat però en que només s'utilitzen tècniques de nivell de batxillerat.

Olimpíades Matemàtiques >

Jornades de Química Interactiva

Gener - Febrer

Aquesta activitat potencia en els estudiants, l'interès per la Química com a ciència experimental, a través d'una participació activa dels assistents en el laboratori.
 

Jornades de Química Interactiva >

First Lego League

Febrer

El FLL és un torneig internacional que té per objectiu despertar l'interès dels joves per la ciència i la tecnologia.

 

First Lego League >

Olimpíada de Biologia

Febrer

La Facultat de Biociències acull a 200 participants de l'Olimpíada de Biologia de Catalunya.

 

Olimpíada de Biologia >

Lliga de debat

Febrer

La Lliga de debat  té per objectiu fomentar l’ús de la paraula entre els estudiants,  que hauran de defensar una posició sobre un tema d’actualitat.

Lliga de debat >

Geografia en Acció

Febrer

Jornada on es presenta la titulació de Geografia de la UAB i es mostra l'ampli ventall de temàtiques i aproximacions que es poden fer des d'aquesta disciplina.

Geografia en Acció >

Olimpíada de Geologia

Febrer

Proves teòriques i pràctiques en les quals es convida als estudiants a demostrar els seus coneixements de Geologia.

Olimpíada de Geologia >

Els Divendres del Dret

Febrer

Activitat on estudiants de batxillerat es converteixen per un matí en aprenents de jurista amb el seguiment i elaboració, presentació i resolució, d'un cas d'actualitat.
 

Els Divendres del Dret >

Els Dissabtes de la Física

Febrer - març

Cicle de conferències que ofereix una panoràmica de l'ampli i apassionant món de la física. Es completa amb visites als diferents laboratoris de la UAB.

Els Dissabtes de la Física >

Intèrpret per un dia

Febrer - març

Activitat que mostra als alumnes els secrets de la interpretació i els consciencia sobre la importancia d'estudiar diferents llengües, fent un èmfasi especial en el francès i l'alemany.

Intèrpret per un dia >

Els Dissabtes de les Matemàtiques

Març - abril

Cicle de conferències on es mostra quina és la presència de les matemàtiques en el món actual i es comparteix la passió per aquesta ciència.
 

Els Dissabtes de les Matemàtiques >

Saló de l'Ensenyament

Del 20 al 24 de març

És la fira d'educació més gran de Catalunya. La UAB hi participa amb diferents estands per donar a conèixer la seva oferta d'estudis i de serveis.

Saló de l'Ensenyament >

Saló Futura

22 i 23 de març

És la fira de Màsters i Postgraus. La UAB hi participa per donar a conèixer la seva oferta d'estudis i de serveis.

Saló Futura >

Els Dissabtes de les Ciències Ambientals

Abril

Seminaris que donen a conèixer els darrers progressos en les Ciències Ambientals i els apropen als estudiants i professionals interessats en aquests temes.

Els Dissabtes de les Ciències Ambientals >

Olimpíada Clàssica

Abril

El Grau d'estudis Clàssics presenta l'Olimpíada Clàssica que té per objectiu fomentar l’estudi de les llengües i la cultura clàssiques entre els estudiants.

Olimpíada Clàssica >

Tech Party UAB

Abril

La Tech Party UAB és una activitat de caire lúdic oberta a tot el campus i orientada a la promoció d'activitats relacionades amb la cultura digital.

 

 

Tech Party UAB >

10alamenos9

Abril

Festival de divulgació de la nanociència i la nanotecnologia “10alamenos9”, amb exposicions, tallers, conferències i portes obertes als laboratoris. 

10alamenos9 >

Fira de Màsters de la Facultat d'Economia i Empresa

Abril

La Facultat d’Economia i Empresa organitza una fira per presentar l'oferta de màsters i postgraus i es comptarà amb la presència dels coordinadors dels màsters per atendre els dubtes específics sobre cada programa.

Fira de Màsters de la Facultat d'Economia i Empresa >

MEMEnginy UAB

Abril

MEMEnginy és una activitat de difusió de l'entorn empresarial amb jornades tècniques i fòrum de treball. És un punt de trobada entre estudiants, docents, investigadors, institucions i empreses del sector.

Memenginy >

Setmana de la Recerca. Lletres

Maig

L’objectiu  és potenciar la divulgació i la visibilitat de les investigacions realitzades al si dels seus departaments  i posar de relleu la importància dels resultats obtinguts.


 

Setmana de la recerca. Lletres >

Jornades CROMA

Maig

El Programa CROMA és una iniciativa socioeducativa que acompanya a infants en risc d’exclusió a escoles de diferents municipis de la província de Barcelona.


 

Jornades CROMA >

Fira de Màsters de la Facultat de Filosofia i Lletres

Maig

La Facultat de Filosofia i Lletres organitza una fira per presentar l’oferta de màsters 2017-2018. Durant tota la setmana es programaran xerrades informatives a càrrec de les persones responsables dels Màsters on seran ateses les consultes dels estudiants interessats.

Fira de Màsters de la Facultat de Filosofia i Lletres >

Fira de Màsters de la Facultat de Dret

Maig

La Facultat de Dret organitza una fira de màsters per presentar l’oferta a tots els estudiants interessats i per atendre qualsevol consulta relacionada.


 

Fira de Màsters de la Facultat de Dret >

Fira de Màsters Facultats de Ciències i Biociències

Maig

Les Facultats de Ciències i Biociències organitzen una fira per presentar l'oferta de màsters i postgraus 2018-2019 a tots els estudiants interessats i per atendre qualsevol consulta relacionada.
 

Fira de Màsters Facultats de Ciències i Biociències >

International Welcome Days

Setembre

Durant la setmana tindran lloc diverses activitats, tallers i xerrades per a conèixer més a fons alguns col·lectius d'estudiants i les seves activitats.
 

International Welcome Days >

Engineering Welcome Day

Octubre

Dia de benvinguda a l'escola d'enginyeria amb un seguit d'activitats per dinamitzar els estudiants de primer curs i donar a conèixer els grups d'estudiants ja existents a l'escola.

 

EngineerWelcomeDays >

Brúixola

Octubre - Febrer

Sessions d’assessorament entre els alumnes del batxillerat i els estudiants de la UAB per afavorir a la presa de decisions de futurs estudis universitari.

Brúixola >

Escolab

Octubre - Maig

Tallers o visites que permeten veure la gran diversitat de laboratoris que existeixen i entrar en contacte directe amb els seus equips.
 

Escolab >