Informa't sobre el Grau en Prevenció i Seguretat Integral: sessions online i portes obertes

Vine a informar-te del Grau

Ja et pots inscriure a les sessions informatives presencials i en línia que es portaran a terme d’abril a juliol. Coneixeràs el Grau en Prevenció i Seguretat Integral (presencial i online) de la mà de la directora Montserrat Iglesias-Lucía, i dels estudiants que actualment el cursen i t’explicaran la seva experiència. Última jornada de portes obertes presencial: Divendres 15 de juliol, a les 18 h. Inscriu-te!

28/06/2022

Vols conèixer el Grau en Prevenció i Seguretat Integral?

Ja et pots inscriure a les sessions informatives en línia o registrar-te per venir a una Jornada de Portes Obertes i assistir a una presentació del Grau, a càrrec de la directora, Montserrat Iglesias-Lucía.

Aquestes són les diverses sessions que s’han organitzat:

Durant les xerrades podràs conèixer a estudiants del Grau, que t’explicaran la seva experiència cursant aquesta formació. A més, els assistents a les Jornades de Portes Obertes, que es faran a l’Edifici Blanc del Campus UAB (consulta com arribar-hi), podran fer una visita guiada per les seves instal·lacions i serveis.

També tens l’opció de sol·licitar una visita personalitzada escrivint un correu a epsi@uab.cat o trucant al 93 592 97 10.

Consulta aquí totes les accions promocionals del Grau

T’esperem!